Geweldig begane grondappartement van 46 m2 met een tuin op het westen en een privé (fietsen)berging.

De heerlijk lichte woning heeft een eigen voordeur aan de straat en de privé tuin grenst aan een plantsoenachtige grote binnentuin.

Dit appartement ligt in Buitenveldert. Het Gelderlandplein is het winkelcentrum van de buurt, met meer dan voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen en nog veel meer. Je hebt er de bekende supermarkten, maar ook goede winkels en horeca.

Buitenveldert is een prettige woonbuurt. In drie minuten fiets je naar treinstation RAI en in dertien minuten naar De Pijp. In de buurt ligt het mooie Amstelpark. Sportschool Basic Fit ligt ook om de hoek.

Indeling:
Entree via eigen voordeur op de begane grond, hal met toegang tot bergkast (met 2-jaarlijks gecontroleerde cv-ketel), badkamer met toilet, wastafel en douche, woonkamer aan de achterzijde met deur naar de tuin met terras op het westen en uitzicht over de binnentuin, recente keuken met inbouwapparatuur (oven en koelkast, geen magnetron of vaatwasser), ruime slaapkamer met garderobekasten aan de voorzijde. Eigen (fietsen) berging in de onderbouw van het complex op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 45,7 m² (conform NVM Meetinstructie);
– Tuin van circa 23 m2 op het westen;
– Elektrisch zonnescherm aan de achtergevel;
– Privé (fietsen)berging van 2,8 m2 op de begane grond;
– Huurprijs € 1.600,– exclusief G/W/L;
– Waarborgsom twee maanden huur;
– Gemeubileerd en gestoffeerd;
– Huurperiode maximaal 24 maanden;
– Niet voor studenten of delers;
– Geen huisdieren toegestaan;
– Voorkeur voor een huurder, die het prettig vindt om de (weinige planten in de) tuin bij te houden;
– Beschikbaar per direct.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Havikshorst 28hs

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 TT Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.600,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 47 m2 Kamers: 2
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Havikshorst 28hs – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.