Starters opgelet!
Gezellige, duurzame studio met terras in de Amsterdamse Houthavens van 27 m2. Gebouwd in 2015, berging en fietsenstalling op de begane grond, de woning is volledig gas-loos, met energielabel A en zeer lage stookkosten.

INDELING
Keurig verzorgde entree met lift of trap naar de eerste verdieping. Entree van de woning, hal met garderobe ruimte en een aansluiting voor de wasmachine. Gecombineerde woon -/keuken- en slaapruimte voorzien van grote raampartijen en een terras op het noordwesten. Een heerlijke plek om aan het eind van de middag van de zon te genieten.
De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, een brede wastafel en mechanische ventilatie. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
Op de begane vloer is er een berging aanwezig van circa 2 m2 en een eigen fietsenstalling met plek voor twee fietsen.

OMGEVING
De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen. Creatieve bedrijven, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water. De wijk grenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt heeft een perfecte ligging ten opzichte van de ring A10-west. Het Centraal Station en Station Sloterdijk liggen op 10 fiets minuten verwijderd. Het Haarlemmerplein, Westerpark en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten afstand, en ook het pontje naar de iconische NDSM buurt is dichtbij. Houthaven Amsterdam is een absolute hot spot in Amsterdam.
Duurzaamheid staat voorop in de Houthavens. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zijn technische oplossingen verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Het appartementencomplex heeft casco een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet – scheelt CO2 -uitstoot – en energieopwekking op locatie. Voor zowel het verwarmen – via vloerverwarming – als het warme tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerkoeling. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst waarvan de opbrengst ten gunste komt van het verbruik van de algemene ruimten. U woont hier niet alleen in een licht en comfortabel huis in een prachtige buurt niet ver van de Amsterdamse binnenstad, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: Een fantastische plek om te wonen.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 27 m2 exclusief terras van 3 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
-Vloerverwarming in de gehele woning;
-De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Munnink VvE Beheer;
-De servicekosten zijn € 86,37 per maand;
-Berging op de begane grond en separate fietsenstalling;
-Energielabel A;
– Bouwjaar 2015;
-De woning is gelegen op erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt € 808,05. De aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan (spijtoptantenregeling).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Haparandaweg 796

Wijk: Houthavens Postcode: 1013 BD Plaats: Amsterdam Prijs: € 250.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 27 m2 Kamers: 1
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Haparandaweg 796 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.