Sfeervol en goed ingedeeld appartement met 2 slaapkamers en een balkon op het oosten, gelegen op eigen grond. De woning is in 2019 volledig gerenoveerd, beschikt over een energielabel B en heeft de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. En dat alles op 73m2 in de gezellige en populaire Hoofddorppleinbuurt!

De woning ligt op een uitstekende locatie aan de Haarlemmermeerstraat, op slechts vijf minuten lopen van het Vondelpark via een voetgangersbruggetje en dicht bij het Rembrandtpark. De Overtoom, Amstelveenseweg en het Hoofddorpplein, met hun vele leuke winkels en gezellige restaurants, zijn allemaal op loopafstand. Van supermarkten en de HEMA tot een bekende slijterij, patisserie, lokale slager en kaasboer – alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Hippe horecagelegenheden zoals Van Mechelen, Nana’s, Drovers Dog, Gent aan de Schinkel en Bagel & Beans zijn volop aanwezig, en het buurtcafé Beis biedt een gezellig terras aan de voorzijde. Met zoveel terrassen in de buurt is er altijd wel een plek om te genieten. Bovendien is er een sportschool vlakbij.

Ook ligt de woning ideaal ten opzichte van uitvalswegen (ring A10 s107 en de A4 en A9 naar Schiphol) en het openbaar vervoer: tramlijn 2 (naar Amsterdam CS), station Lelylaan (richting Schiphol/Den Haag) en station Zuid (een belangrijke hub met directe verbinding naar Utrecht).

Kortom: een te gekke woning op een toplocatie!

INDELING:
Begane grond: trap vanaf trottoir naar eerste verdieping.

Eerste verdieping: toegang tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, woonkamer met aangelegen eetkamer, keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het balkon, twee slaapkamers met toegang tot het balkon via dubbele openslaande deuren, badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel met meubel en wasmachine aansluiting, separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN:
* De woonoppervlakte bedraagt 73m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Volledig gerenoveerd in 2019;
* 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 3e;
* Dubbel glas;
* Energielabel B;
* Parkeren d.m.v. vergunningsstelsel;
* Gezonde VvE in eigen beheer, bestaande uit 4 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 145,- per maand;
* Gelegen op eigen grond;
* Ouderdoms-, niet-bewonings-, ‘as is where is’- en asbestclausule van toepassing;
* Projectnotaris Hartman LMH;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Haarlemmermeerstraat 35-1

Wijk: Hoofddorppleinbuurt Postcode: 1058 JN Plaats: Amsterdam Prijs: € 645.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 73 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Haarlemmermeerstraat 35-1 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.