De perfecte combinatie tussen wonen in het centrum maar toch in alle rust en privacy! De woning is namelijk 90m2, verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over 2 ruime slaapkamers én een waanzinnig terras van 32m2 op het zuidwesten grenzend aan de woonkamer. De erfpacht is afgekocht en het bouwjaar van het complex is 1997 met Energielabel B, betonnen verdiepingsvloeren en HR++ glas. En dat allemaal aan de Haarlemmerdijk op loopafstand van de Jordaan!

Indeling:
Keurig verzorgde gezamenlijke entree. Entree van de woning op de 1e verdieping; de woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt middels openslaande deuren toegang tot het dakterras. Het dakterras meet maar liefst 32m2 en is gelegen op het zuidwesten. Een heerlijke plek om in alle rust van de zon te genieten. De moderne keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een 4-pits Bora inductiekookplaat met inbouwafzuiging, vaatwasser en mechanische ventilatie. Door de vele en grote raampartijen (recent nieuwe kozijnen met HR++ glas geplaatst) is dit een heerlijke fijne lichte ruimte. Separaat toilet met fonteintje.
2e verdieping:
Overloop met separaat toilet, bergkast met onder andere de cv-ketel (Remeha, 2020), de mechanische ventilatie, en toegang tot beide slaapkamers. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met een luxe open badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Indien gewenst is op eenvoudige wijze de badkamer af te sluiten en is er een derde slaapkamer te realiseren. Op de begane grond de beschikking over een handige (fietsen) berging.

Omgeving:
De woning is gelegen in een modern complex uit 1997 aan de Haarlemmerdijk om de hoek van het Haarlemmerplein en de Jordaan. Het Haarlemmerplein kenmerkt zich met gezellige markten en fonteinen. Op deze locatie zijn alle voorzieningen die je wenst binnen handbereik. De unieke Amsterdamse sfeer proef je hier maar al te goed. Winkels van de Haarlemmerstraat en -dijk en de gezelligheid van de Jordaan en de boerenmarkt markt op het plein plus de immens populaire markt op de Lindengracht en de Noordermarkt.
Het Westergasterrein met al haar culturele activiteiten en horeca en het Westerpark waar je ’s zomers heerlijk kunt vertoeven liggen zowat aan de voet van het complex.
De goede bereikbaarheid van en naar ringweg A10 en aansluiting op het OV markeert deze locatie. Met de bus (of lopend!) ben je binnen een mum van tijd op het CS.

Bijzonderheden:
– Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 89,22 m2;
– Bouwjaar 1997;
– Fietsenberging op de begane grond;
– Energielabel B;
– Onderdeel van een professionele en goed georganiseerde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 168,- per maand;
– De erfpacht is afgekocht tot en met 2045 en de jaarlijkse erfpacht is na 2045 eeuwigdurend vastgeklikt. Documenten op aanvraag ter inzage;
– Nieuwe luxe houten kozijnen voorzien van HR++ glas;
– Zonneluifels op beide etages aan de achterzijde;
– Automatisch watersysteem voor de buitenplanten op het terras;
– Gehele woning voorzien van strak gestuukte wanden + plafonds.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Haarlemmerdijk 139A

Wijk: Haarlemmerbuurt Postcode: 1013 KG Plaats: Amsterdam Prijs: € 750.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 90 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Haarlemmerdijk 139A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.