Op een heerlijke plek, omringd door groen ligt dit zonnige appartement van ca. 49 m2 met een groot balkon (ZW) van circa 8 m2 waar u de hele middag en avond de zon heeft. De woning ligt op de zesde etage van een goed onderhouden complex met lift, op loopafstand van winkelcentrum Boven ’t IJ en de Noord-Zuidlijn metro. Het appartement heeft prachtig vrij uit over de groene omgeving.

INDELING
Via de recent gerenoveerde centrale entree is via de trap of lift het appartement op de zesde etage bereikbaar.
Entree, hal met videofoon, slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met toilet, wastafel en douche. Ruime en zonnige woonkamer die direct aan het brede balkon op het Zuidwesten grenst. Vanaf het balkon kijkt u vrij uit over groen en een klein speeltuintje. Er is voldoende ruimte voor een eettafel, waardoor u zomers lekker buiten kunt eten in de zon.

Tot slot is er op de begane grond nog een praktische berging om uw fiets te stallen.

OMGEVING
De ligging van het appartement is gunstig; met de auto bent u zo op de ring A10 en de Noord-Zuidlijn metro brengt u een paar minuten naar de binnenstad. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Boven IJ, dat op 5 minuten lopen ligt. Recent is hier tevens een bioscoop geopend. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij hotspots, zoals de ADAM Toren, filmmuseum EYE, Goudfazant, het NDSM terrein en stadsstranden De Verbroederij en Pllek. Voor ontspanning fietst u zo naar Waterland, het Twiske of landelijk Noord.
Kortom, heerlijk “buiten wonen” met de Amsterdamse binnenstad aan je voeten en de natuur vlakbij.

VVE
– Deze actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
– De servicekosten bedragen € 292,07 maand inclusief voorschot stookkosten.
– De VvE heeft een meerjaren onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 48,80 exclusief balkon van 7,80 m2.
(er is een NEN2580 meetrapport beschikbaar).
– Bouwjaar 1974.
– De erfpacht is afgekocht tot en met 31 december 2049.
– Berging van circa 6,30 m2 in de onderbouw.
– Balkon op het Zuidwesten.
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Oplevering op korte termijn mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

H. Cleyndertweg 323

Wijk: Buikslotermeer Postcode: 1025 DP Plaats: Amsterdam Prijs: € 230.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 49 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in H. Cleyndertweg 323 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.