Spectaculair Penthouse van circa 320m² met fenomenale 360° vergezichten over Amsterdam en liefst 166m² aan terrassen, waarvan één met jacuzzi. Dit exclusieve Penthouse van internationale allure ligt op de 21e verdieping van het fraaie appartementencomplex Xavier aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas. In een exclusief gedeelte van de afgesloten parkeergarage zijn drie naast elkaar gelegen parkeerplaatsen, waarvan één met een oplaadunit en een afzonderlijke ruime berging. Op de begane grond zijn diverse gemeenschappelijke fietsenstallingen. De erfpachtcanon is voor het huidige tijdvak afgekocht. Wonen in Xavier is comfortabel en veilig wonen met de professionele ondersteuning van de servicemanagers van Avenue Services.

Xavier binnengaan, is een wereld van luxe, comfort en veiligheid betreden. Het gebouw is primair toegankelijk voor bewoners via een persoonlijke tag en is beveiligd met een geavanceerd camerasysteem. Bovendien wordt de sfeervolle lobby bemand door de security hosts van Avenue Services. De 21e en bovenste verdieping is exclusief toegankelijk voor de bewoners van dit overweldigende Penthouse.

De prachtige plafondhoogte van bijna 3.5m en de verdiepingshoge ramen bieden 24/7 een indrukwekkende woonbeleving en maximale privacy. Vanzelfsprekend sluit de hoogwaardige interieurafwerking aan bij de klasse van dit unieke Amsterdamse Penthouse op grote hoogte. Zo creëert de aanwezigheid van vele maatwerktoepassingen met terugkerende materialen en kleuren een aangename ambiance met maximaal wooncomfort en luxe.

Deze indrukwekkende woning bestaat uit intieme verblijfsruimtes, die op prettige wijze in elkaar overgaan. De royale indeling en veel natuurlijk licht omarmt dit Penthouse met een gevoel van vrijheid. De ruime en lichte woonkamer is een aangename privé oase met veel daglicht en panoramische vergezichten zo ver het oog reikt. De fijne en compleet ingerichte leefkeuken met toegang tot een groot balkon op het zuiden en groot kookeiland is eveneens bijzonder uitnodigend. De lounge kamer is ingericht met een tweede keuken en geeft direct toegang tot het royale terras met jacuzzi. De master suite is inclusief dressing room, royale privé badkamer en met toegang tot een tweede royaal terras, drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer, bijkeuken annex waskamer, inpandige berging. Een excellent afwerkingsniveau met verdiepingshoge stalen taatsdeuren, vele meubelmaatwerk, Bod’or binnendeuren, gordijnkoven, sfeervolle badkamers, robuuste eiken – en betonvloeren, uitgebreid LED-lichtplan, domotica, balansventilatie, airco, vloerverwarming en vloerkoeling, sunscreens en en riante buitenruimtes maken dit droom Penthouse helemaal compleet.

Xavier heeft een stoere uitstraling en is een regelrechte eyecatcher aan de Gustav Mahlerlaan. Het Gelderlandplein, Beethovenstraat, vele parken en station Zuid/WTC zijn op loopafstand. De Zuidas biedt uitstekende en tevens een grote diversiteit aan horeca, waaronder Joe & The Juice, Dickys Grand Café, Le Grand George Zuidas, Loetje, Ferilli’s & Nela, diverse sportscholen, medische voorzieningen, sportverenigingen, Albert Heijn en nog veel meer. De bereikbaarheid is uitstekend. Schiphol Airport is vanaf station Zuid/WTC binnen een kwartier bereikbaar. Ook metro, tram en bus stoppen nagenoeg voor de deur. Mokum en de rest van de wereld liggen letterlijk aan uw voeten.

Bijzonderheden:
-De erfpachtcanon voor het huidige tijdvak is afgekocht.
-Uitstekend beveiligd gebouw.
-Aanwezigheid van security hosts van Avenue Services.
-Inclusief 3 naast elkaar gelegen parkeerplaatsen.
-Afzonderlijke berging in de parkeerkelder.
-Woningborg-garantie van toepassing.
-De servicekosten zijn euro 803,74 (appartement) en euro 77,89 (per parkeerplaats) per maand.
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Gustav Mahlerlaan 393

Wijk: Zuidas Postcode: 1082 MK Plaats: Amsterdam Prijs: € 5.750.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 321 m2 Kamers: 6
Makelaar Ramón Mossel
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Gustav Mahlerlaan 393 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.