Speelse en recent gerenoveerde dubbele bovenwoning met 3 slaapkamers, balkon en externe berging. De woning is geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming. De erfpacht is afgekocht t/m 2058 en de overstap naar eeuwigdurend is gedaan.

De woning is gelegen op de Grote Ruwenberg in het groene en populaire Buitenveldert: een toplocatie nabij de Zuidas/WTC en de Vrije Universiteit. In deze buurt bent u van alle gemakken voorzien. Als u van winkelen houdt, ligt het Groot Gelderlandplein om de hoek met een keur aan winkels, restaurants en diverse modezaken. Je kunt er heerlijk lunchen bij traiteur Gusto of een kopje koffie drinken bij de Coffee Company.

Voor sport en recreatie kunt u het Amstelpark, Amsterdamse Bos en uiteraard het aan het complex gelegen Gijsbrecht van Aemstelpark bezoeken.

De ligging van het appartement is ten opzichte van zowel openbaar vervoer als de auto ideaal gelegen. Via tramlijn 5 en de Noord-Zuidlijn is het Centraal Station evenals de binnenstad van Amsterdam goed te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree en toegang tot bergruimte.

Derde verdieping: entree, hal en toilet met fonteintje, hoofdslaapkamer met toegang tot badkamer en balkon, tweede slaapkamer, woonkamer met toegang tot bovengelegen derde slaapkamer.

Vierde etage: trap naar 4e etage, 3e slaapkamer met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 78,20m2. De oppervlak van de berging bedraagt 8,10m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Elektrische vloerverwarming;
* Gerenoveerd in 2023 (m.u.v. de keuken/badkamer);
* De woning is geheel gasloos;
* 3 slaapkamers;
* Energielabel C;
* Actieve en professionele VvE. De servicekosten bedragen € 170,40 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 30 november 2058. Overstap naar eeuwigdurend is reeds bij de notaris gepasseerd, waarbij is gekozen voor een jaarlijkse canon. Deze bedraagt momenteel € 246,- per jaar;
* Bouwjaar 1959;
* Ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Grote Ruwenberg 25-III&IV

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 BS Plaats: Amsterdam Prijs: € 485.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 79 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Grote Ruwenberg 25-III&IV – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.