Charmant appartement van 68 m2 met een unieke indeling met 3 slaapkamers, 2 zonnige balkons en ruime zolderberging. Dit speels ingedeelde appartement ligt op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren ’30 pand in een rustige, brede straat in De Pijp. De woonkamer en het balkon aan de voorzijde kijken uit over een fraai plantsoen. Als kers op de taart is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht!

Het appartement ligt op een unieke locatie in De Pijp, aan een fraai plantsoen in een rustige straat met eenrichtingsverkeer. Direct om de hoek vind je de Amstel en de Van Woustraat waar je allerlei fijne winkels, speciaalzaken en gezellige horeca vindt. Een ideale buurt vol karakter met het Sarphatipark, Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en de Albert Cuypmarkt binnen handbereik. Met de fiets ben je in mum van tijd in de binnenstad, op de Zuidas of in de bruisende Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI en Amstel, diverse tramhaltes en de Noord-Zuidlijn metro allemaal in de directe omgeving. Je bent zo op de Zuidas, Schiphol of in Amsterdam Noord. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. De wachttijd voor een parkeervergunning is momenteel slechts 2 maanden.

INDELING
Via een ruim trappenhuis dat je slechts met 1 ander appartement deelt, bereik je de woning op de tweede verdieping.
Entree, hal met separaat toilet met fontein. De woonkamer aan de voorzijde heeft fraai uitzicht over het plantsoen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een sfeervol balkon, waar je in de avond van de zon kunt genieten. De frisse badkamer in het midden bestaat uit een ruime douche en een op maat gemaakt wastafelmeubel. Er is een separaat toilet. De ouderslaapkamer ligt aan achterzijde en is ruim van formaat. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon op het Zuiden. Ook de 2e slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed. De dichte hoekkeuken ligt in het midden aan de achterzijde en beschikt over alles gewenste inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot het zonnige balkon. De derde slaapkamer ligt eveneens aan de zonnige achterzijde. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.
Tot slot is er op de derde verdieping is nog een praktische berging van ca. 9 m2.

VVE
De actieve VvE bestaat uit 111 appartementen en wordt professioneel beheerd door Arlanda VvE Beheer.
De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
De servicekosten zijn € 127,83 per maand.
Er is een wijziging van de splitsingsakte in voorbereiding, waarbij de zolderkamers worden toegevoegd aan de appartementen (momenteel betreffen de berging nog een gebruiksrecht).

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 67,7 m2 exclusief de balkons van totaal 7,60 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
-De zolderberging van 9,60 betreft een gebruiksrecht, de VvE is bezig de splitsingsakte te wijzigen om de berging in het eigendom te betrekken.
-CV combi-ketel CW4 2014
-Balkon op het Zuidoosten en Balkon op het NoordWesten met avondzon.
-De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Granaatstraat 56

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1074 HN Plaats: Amsterdam Prijs: € 495.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 68 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Granaatstraat 56 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.