Fijn en licht 3 kamer appartement van ca 50m2 met een ruime slaapkamer, balkon op het westen, vrij en fraai uitzicht aan de voorzijde, afgekochte erfpacht tot en met 2058 en een ruime berging op de begane grond. Wat wilt u nog meer!
** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling:
Entree van de woning op de 1e verdieping. Half open keuken aan de achterzijde gelegen. Voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven- magnetron, wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon. Het balkon is 5m2 groot en gelegen op het Westen. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Door de sfeervolle erker, de grote ramen en het vrije uitzicht is dit een hele fijne lichte ruimte. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (4.11 x 2.49) en biedt eveneens toegang tot het balkon. De badkamer is in het midden gelegen en voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

Omgeving:
De Geuzenstraat ligt in een rustige, lommerijke buurt. De omliggende straten zijn autoluw en er is veel groen. De buurt kenmerkt zich door weinig (doorgaand) verkeer, ruimte en veel groen met om de hoek onder meer het Erasmuspark, Rembrandtpark en het Westerpark. Op loopafstand van het appartement zijn talloze winkels, sportscholen, grote supermarkten en horecagelegenheden zoals Cafe Thuys, Bar Spek, FAAM en Kauffmann. Tevens is ‘De Hallen’ binnen 5 fietsminuten te bereiken, hier kunt u niet alleen terecht voor heerlijk eten maar een compleet avondje uit!
Door de gunstige ligging van het appartement is de bereikbaarheid ideaal te noemen. Op onder andere de Admiraal de Ruijterweg en Jan van Galenstraat treft u diverse bus- en tramhaltes richting het Centraal Station, het Centrum en/of Schiphol. Daarnaast is de Ring A-10 binnen enkele autominuten bereikbaar. Parkeren gaat middels parkeervergunningen.

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 47m2;
– Professionele en goed georganiseerde VVE. De servicekosten bedragen € 115,- per maand;
– Bouwjaar 1935;
– Ruime berging op de begane grond;
– De erfpacht is afgekocht tot en met 31 augustus 2058. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden aangevraagd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Geuzenstraat 67HS

Wijk: Geuzenbuurt Postcode: 1056 KB Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 3
Makelaar Yentl Kramer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Geuzenstraat 67HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.