Heerlijk licht en royaal 3/4 kamerappartement van ca. 84 m2 met een lift, externe berging en eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. De woning is heerlijk licht door de vele ramen en kijkt aan de voorzijde vrij uit over een park waardoor u veel privacy heeft.

Het appartement is gelegen op de tweede etage van een uitstekend onderhouden appartementencomplex (1993) dat voorzien is van een lift en een eigen parkeerplaats in de onder gelegen parkeergarage.

De Gerrit Mannourystraat ligt op steenworp afstand van het Hoofddorpplein, net over de ring aan de rand van opkomende stadsdeel Nieuw-West. Een ruim opgezette wijk met vele voorzieningen in de omgeving zoals scholen, winkels op het Sier- en Hoofddorpplein en trendy horecazaken zoals Drovers dog, Corner Bakery en Bar Restaurant LELY. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het Vondelpark, de Overtoom, of Amsterdam Zuid. Ook het openbaar vervoer is gunstig, met NS station Lelylaan op loopafstand vanwaar u snel op Schiphol of Sloterdijk bent. Ook liggen er diverse tram-, metro- en bushaltes nabij, die u naar het Centraal Station of de Zuidas brengen. Tenslotte bent u met de auto binnen enkele minuten op de Ringweg A-10!

INDELING
Via de nette gemeenschappelijke entree bereikt u via de lift of het trappenhuis de woning op de tweede verdieping.
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over groen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de loggia die over het park uitkijkt.
De half open keuken (keuken dient door koper te worden geplaatst) sluit aan op de woonkamer en ligt in het midden van de woning. Er is voldoende ruimte voor een eettafel aan de voorzijde van de woning. De twee royale slaapkamers zijn vanuit de hal bereikbaar. Het is eenvoudig om van de eetkamer een derde slaapkamer te maken. Vanuit de woon- en slaapkamer heeft u een heerlijk uitzicht over het Wilhelminapark. De betegelde badkamer heeft een douche en wastafel met handdoekenradiator en er is een separaat toilet.
Tot slot is er nog een separate berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 83,50 m2 exclusief de berging van 3,90 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
– Eenvoudig een derde slaapkamer te creëren.
– De erfpachtcanon is afgekocht tot 16-12-2050.
– Winkels en supermarkten op loopafstand.
– Berging gelegen in de onderbouw.
– Servicekosten bedragen €160,97 voor de woning en € 23,44 voor de parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
– Actieve en professionele VvE beheerder.
– Anti – speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet-bewoners clausule van toepassing;
– Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
– Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Gerrit Mannourystraat 73

Wijk: Westlandgracht Postcode: 1062 LC Plaats: Amsterdam Prijs: € 425.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 84 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Gerrit Mannourystraat 73 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.