Fahrenheitstraat 54-56 is een high-end vernieuwbouwproject in een charmante straat in Amsterdam Oost. Er worden 6 luxe boetiek appartementen tot in detail gerenoveerd. Elke woning heeft een groot terras of tuin en een eigen signatuur, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling, afwerking, materialen, lichtplan, apparatuur, vloerverwarming en fraaie details van Carrara marmer. Door de optimale isolatie met energielabel A, woon je hier heerlijk comfortabel in een gloednieuw appartement! Om de splitsingsvergunning te verkrijgen is het gehele casco grondig aangepakt. Met een funderingscode 2, een ligging op eigen grond en een turn-key afwerking heb je hier niets meer te wensen!

DE APPARTEMENTEN
Fahrenheitstraat 54-hs, 3-kamerappartement van 76,8 m2 met tuin (in ontwikkeling).
Fahrenheitstraat 54-I, 3-kamerappartement van 61,0 m2 met terras. Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Fahrenheitstraat 54-II, 3-kamerappartement van 49,10 m2 met terras. Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Fahrenheitstraat 56-hs, 3-kamerappartement van 74,1 m2 met tuin (in ontwikkeling).
Fahrenheitstraat 56-I, 3-kamerappartement van 60,7 m2 met terras. Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Fahrenheitstraat 56-II, 3-kamerappartement van 50,2 m2 met terras. Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Fahrenheitstraat 54-I
Via het strak gerenoveerde trappenhuis is het appartement op de eerste etage bereikbaar.

Entree, binnenkomst in de royale woonkamer die door de grote raampartij opvallend licht is. De strakke matzwarte keuken met houtprint beschikt over een kookeiland en alle gewenste inbouwapparatuur. (Bora inductiekookplaat met interne afzuiging, combi-stoomoven, vaatwasser, koelkast en vriezer) Het marmeren werkblad draagt bij aan de luxe en eigentijdse uitstraling van de woning. Vanuit de woonkamer is er een grote schuifpui naar het terras van ca. 8 m2 op het Zuidoosten. Hier kunt u de hele ochtend en middag van de zon genieten. In het midden bevind zich de luxe badkamer met inloopdouche, nis voor de wasmachine, strak marmeren wastafelmeubel en luxe inbouwkranen. Het separate toilet (Villeroy & Boch) heeft eveneens een marmeren fontein. Aan de voorzijde liggen twee goede slaapkamers, waarvan de eerste een deur naar een frans balkon heeft.
Om het appartement compleet op te leveren heeft het appartement overal fraaie inbouwspots met LED verlichting, wandverlichting, visgraat eikenlook PVC vloer met vloerverwarming, massief houten paneeldeuren, hoge plinten en een videofoon. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt en geschilderd.

OMGEVING
Dit kleinschalige appartementencomplex in het rustige “Amsteldorp” ligt om de hoek van de Weesperzijde en het Amstelstation. Hier woon je heerlijk rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik. Een hapje eten bij The Lobby, George Marina of Ode aan de Amstel: alles ligt op loopafstand. In park Somerlust kun je heerlijk ontspannen aan de Amstel, maar ook de Pijp en het Oosterpark liggen op een paar minuten fietsen.

Ook logistiek gezien is de ligging gunstig. Met de auto zit je in een paar minuten op de Ring A10. Bovendien is een parkeervergunning hier direct verkrijgbaar, en er is zelfs een tweede vergunning mogelijk. Met het Amstelstation om de hoek is ook het openbaar vervoer goed geregeld. De tram, trein, bus en metro brengen je naar alle delen van de stad.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 61 m2 exclusief het terras van 7,80 m2 op het Zuidoosten.
(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
– Gelegen op eigen grond.
– Energiezuinige appartementen met houten kozijnen met triple glas.
– Energielabel A.
– CV-combiketel 2023.
– Projectnotaris Spier & Hazenberg.
– Het betreft een kleinschalige Vereniging van Eigenaren bestaande uit 6 appartementsrechten. De servicekosten worden in de eerste VvE vergadering vastgesteld door de nieuwe eigenaren.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Fahrenheitstraat 54I

Wijk: Frankendael Postcode: 1097 PT Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 61 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Fahrenheitstraat 54I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.