In een rustige woonwijk, vlak achter de Zuidas in de wijk Buitenveldert bieden wij namens onze opdrachtgever deze goed ingedeelde benedenwoning van ca 70 m2 aan. Dit lichte 4 kamer appartement heeft twee slaapkamers en een heerlijke tuin gelegen op het Oosten!

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot 15 mei 2053!

Op de begane grond heeft de woning een afzonderlijke berging.

Locatie
De Ennemaborg is perfect gelegen in een rustige, groene woonwijk aan een autoluwe kindvriendelijke straat. Op loopafstand vindt u de kantoren van de Zuidas, Vrije Universiteit, Amsterdam UMC locatie VUMC en het NS station Amsterdam Zuid.
Op 5 minuten loopafstand vindt u het luxe winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de bibliotheek, sportverenigingen, crèches en scholen. Daarnaast zijn er diverse kleine buurtwinkels en restaurants op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg te vinden.
De woning is perfect gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 5 naar Amstelveen) en de Noord-Zuidlijn brengt u met 4 minuten in De Pijp en met 10 minuten op het Centraal Station. Diverse uitvalswegen (A10, A2 en Schiphol) zijn in de nabijheid.

Voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die een goede bereikbaarheid (OV, A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Globale indeling:
Entree, hal, separaat toilet, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting (dient door koper te worden geplaatst). Een slaapkamer aan de voor- en een slaapkamer aan de achterzijde. Dichte eenvoudige keuken. Woonkamer met separate eetkamer aan de achterzijde middels een glazen schuifdeur.

De tuin is bereikbaar vanuit de woon-eetkamer en de slaapkamer bereikbaar. Aan de achterzijde van het appartementencomplex is gemeentelijk groen met een speeltuintje.

De bijbehorende berging is gelegen op de begane grond en is gemakkelijk te bereiken.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
– ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
– Bouwjaar 1964;
– Woonoppervlakte circa 71 m² (NEN 2580 norm);
– Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– CV ketel Intergas;
– Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper(s);
– De servicekosten bedragen € 128,08 per maand;
– Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
– De gehele woning is voorzien van dubbel glas;
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 mei 2053;
– Actieve, gezonde, professioneel beheerde VVE;
– Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ennemaborg 9

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SL Plaats: Amsterdam Prijs: € 395.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 71 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ennemaborg 9 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.