Heerlijk groen wonen vlak bij de Zuid As en het Gelderlandplein?

Perfect ingedeelde 3-kamer HOEKwoning van ruim 71 m2 met zonnig balkon. De woning beschikt over een handige (fietsen) berging op de begane grond en de erfpacht is afgekocht tot en met 16 mei 2053 (en vastgeklikt voor daarna).
De ligging is eveneens uitstekend te noemen; op loopafstand van de Zuidas, NS station Amsterdam Zuid, het Gelderlandplein en het Amsterdamse Bos. Daarnaast is Schiphol met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bereikbaar.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige wijk in Buitenveldert, dichtbij de VU en op loopafstand van de Zuidas. Eveneens om de hoek gelegen vindt u het Gelderlandplein, waar u een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden tegenkomt. Met het Amsterdamse bos, het Amstelpark en het Beatrixpark op fietsafstand ben u nooit ver verwijderd van de natuur. Ook aan openbaar vervoersgelegenheden is geen tekort. Via meerdere bus-, tram- en metrostations kunt u gemakkelijk en snel door de hele stad reizen. Er is voldoende parkeergelegenheid op straat en twee parkeervergunningen zijn direct beschikbaar. Schiphol ligt op 20 minuten afstand en met de auto kunt u via meerdere uitvalswegen zoals de Ring A10 of de A1 de rest van het land bereiken.

Indeling:
Middels gezamenlijke trappenhuis entree van de woning op de 1ste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is door de hoekligging van voor tot achter én de grote raampartijen een fijne lichte ruimte. Twee ruime slaapkamers. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang naar het balkon. Badkamer voorzien van een douche, wastafel met meubel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. Vanuit de keuken en de woonkamer is het balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het oosten en beschikt over een cv-kast.
De woning beschikt over vele handige inbouwkasten door het gehele huis + een riante (fietsen) berging op de begane grond.

Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid zeer belangrijk vinden.

Er zijn goede parkeerfaciliteiten voor de deur.

Bijzonderheden:
– NVM meetrapport aanwezig;
– Gezonde en actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 129,34. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan;
– Erfpacht afgekocht tot en met 16 mei 2053. Eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden vastgeklikt (notarieel vastgelegd);
– Bouwjaar 1965;
– Energielabel F, woning is volledig voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ennemaborg 89

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SM Plaats: Amsterdam Prijs: € 435.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 71 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ennemaborg 89 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.