Lichte en ideaal ingedeelde hoekwoning van ca. 70m2 met maar liefst 3 slaapkamers, balkon van 6m2 op het zonnige westen en een externe berging. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Deze instapklare woning bevindt zich op de tweede verdieping van een net appartementencomplex, gelegen in het rustige Amsterdam Buitenveldert. De woning heeft door zijn hoekligging veel lichtinval, is zeer goed onderhouden en direct te betrekken!

OMGEVING:
De Ennemaborg is perfect gelegen in een rustige, groene woonwijk aan een autoluwe kindvriendelijke straat. Het Amsterdamse Bos, het Amstelpark, de Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. Daarnaast zijn er diverse kleine buurtwinkels en restaurants op de Zuidas aan de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg te vinden. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkelbeleving, exclusieve shops en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen liggen om de hoek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en momenteel krijgt u hier zonder wachttijd 2 parkeervergunningen.

Kortom: een fantastische woning op een waanzinnige locatie!

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke entree, hal, trappenhuis, berging van ca. 5m2.

Tweede verdieping: toegangsdeur naar de woning, hal met inbouwkasten en met toegang tot alle ruimtes, doorzon woonkamer met open keuken en toegang tot balkon, master bedroom met voldoende kastruimte, tweede slaapkamer, derde slaapkamer met wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon, badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche, separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN:
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 70m2 (er is een meetrapportage beschikbaar);
* 3 slaapkamers;
* Balkon van 6m2 op het zonnige westen;
* Bouwjaar 1965;
* Energielabel D;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 166,32 per maand;
* De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
* Niet-bewonersclausule is van toepassing;
* Mogelijkheid tot overname inboedel;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ennemaborg 76

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 ST Plaats: Amsterdam Prijs: € 450.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 70 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ennemaborg 76 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.