NIEUW!

Garagebox van 14 m2 voorzien van water en elektra gelegen op een goed bereikbare locatie in Buitenveldert, om de hoek van het Gelderlandplein en de Zuidas. De garagebox bevindt zich in een goed onderhouden complex.

De garage ligt in een rustige straat in Buitenveldert, op steenworp afstand van tramhalte A.J. Ernststraat en bushalte VU/De Boelelaan. Daarnaast ligt station Zuid/WTC op 5 minuten fietsen. Tot slot is ring A10 binnen een paar minuten bereikbaar.

AFMETING

Diepte 5,41 m
Breedte 2,60 m
Hoogte 2,55 m

ERFPACHT
De garagaebox is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
De erfpacht is afgekocht tot 16 mei 2053. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd middels de spijtoptantenregeling;

VVE
-Gezonde en professioneel beheerde VvE door VVE Beheer Amsterdam.
-Er is een Meerjaren Onderhoudsplan.
-Servicekosten € 29,18 per maand.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ennemaborg 31

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SL Plaats: Amsterdam Prijs: € 65.000 k.k. Status: Beschikbaar
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ennemaborg 31 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.