Heerlijk groen wonen vlak bij de Zuidas en het Gelderlandplein?

Perfect ingedeelde 4-kamer woning van circa 71 m2 met zonnig balkon. De woning beschikt over een handige (fietsen) berging op de begane grond en de erfpacht is afgekocht tot en met 16 mei 2053. Tevens is er de mogelijkheid om een garage op de begane grond te kopen.

De ligging is eveneens uitstekend te noemen; op loopafstand van de Zuidas, NS-station Amsterdam Zuid, het Gelderlandplein en het Amsterdamse Bos. Daarnaast is Schiphol met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bereikbaar en met de Noord-Zuidlijn binnen 10 minuten op Amsterdam CS.

Omgeving:

De woning is gelegen in een rustige wijk in Buitenveldert, dichtbij de VU en op loopafstand van de Zuidas. Eveneens om de hoek gelegen vindt u het Gelderlandplein, waar u een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden tegenkomt. Met het Amsterdamse bos, het Amstelpark en het Beatrixpark op fietsafstand bent u nooit ver verwijderd van de natuur. Ook aan openbaar vervoersgelegenheden is geen tekort. Via meerdere bus-, tram- en metrostations kunt u gemakkelijk en snel door de hele stad reizen. Er is voldoende parkeergelegenheid op straat en twee parkeervergunningen zijn direct beschikbaar. Schiphol ligt op 20 auto-minuten afstand en met de auto kunt u via meerdere uitvalswegen zoals de Ring A10 of de A1 de rest van het land bereiken.

Indeling:

Middels het gezamenlijke trappenhuis entree van de woning op de 1ste verdieping. Hal met kast met wasmachine- aansluiting en toegang tot alle vertrekken. De doorzon woonkamer heeft aan de voorzijde grote raampartijen waardoor het een fijne lichte ruimte is. De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van de woning. De keuken is aangrenzend aan de woonkamer en heeft toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een Quooker, 4 pits gasfornuis, koelkast en combi- oven. De badkamer (2017) is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Het balkon is gelegen op het oosten en beschikt over een cv-kast.

Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid zeer belangrijk vinden.

Op de begane grond bieden wij tevens een garagebox aan (voorzien van elektra en water).
Vraagprijs Euro 65.000, — k.k.

Bijzonderheden:
– NVM meetrapport aanwezig;
– Garagebox op de begane grond los te koop;
-Gezonde en actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 135,11. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan;
-Erfpacht afgekocht tot en met 16 mei 2053. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd middels de spijtoptantenregeling;
– Bouwjaar 1965;
– Energielabel C, woning is volledig voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ennemaborg 19

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SL Plaats: Amsterdam Prijs: € 475.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 71 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ennemaborg 19 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.