** Open huis donderdag 8 december van 12:00u tot 13:00u. U hoeft geen afspraak te maken, u bent van harte welkom **

Prachtig afgewerkt hoekappartement van 107 m², direct gelegen aan het Theo van Goghpark. De woning met een prachtige lichtinval, is voorzien van een luxe woonkeuken, groot balkon met avondzon, twee slaapkamers en een design-badkamer. Bovendien kun je genieten van een super uitzicht op het water en heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats in de garage!

Indeling:
Het appartement is gelegen op de 4e verdieping, welke via trap of lift te bereiken is vanuit de zeer verzorgde entree. Binnenkomst in ruime hal moet toegang tot alle vertrekken. De hoekligging en vele raampartijen zorgen ervoor dat de woonkamer prachtig natuurlijk belicht wordt. Bovendien zorgt de ligging van het complex voor een fraai en divers uitzicht. De woonkamer is voorzien van een luxe woonkeuken en geeft je direct toegang tot het ruime balkon/terras van 12 m². Je kunt hier genieten van de avondzon en het prachtige uitzicht. De grootste slaapkamer, chique en strak afgewerkt, is simpel op te splitsen in twee kleinere slaapkamers. De tweede slaapkamer is voorzien van veel kastruimte. Ook de badkamer straat enorm veel luxe uit. Je maakt hier gebruik van een ligbad, inloopdouche en dubbelwastafel met opbergruimte. Tevens vanuit de hal te bereiken zijn een riante berging met o.a. ruimte voor wasmachine en droger en een separaat toilet. De volledige woning is prachtig gestyled en voorzien van een houten vloer en inbouwspots. In de onderbouw van het complex heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats en een externe berging.

Omgeving:
De woning is gelegen op het centrale Haveneiland in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk IJburg. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. De jachthaven is een fijne plek om elkaar te ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Nog meer recreatie vind je op het strand bij voorheen Blijburg, het Theo van Goghpark en het Diemerpark. IJburg grenst aan de oevers van het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en er resideert een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het Rieteiland Oost. Door de vele speelplaatsen, scholen en kinderdagverblijven is het een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Het Haveneiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheids- en kinderopvangcentra. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum met haar ambachtelijke vers-winkels, een grote Albert Heijn, HEMA, leuke restaurants en trendy cafés. Winkelcentrum Muiden (met een Maxis) is binnen 5 min te bereiken. Met tramlijn 26 ben je in minder dan een kwartier op het Centraal Station en bus 66 rijdt in ca. 15 minuten naar de Arena. Met de auto bereik je gemakkelijk diverse uitvalswegen op de Ringweg A10, A1, A2, A9 en luchthaven Schiphol.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 2009
– Woonoppervlakte 107 m² (conform NEN-2580)
– Balkon met avondzon en prachtig uitzicht van 12 m²
– Externe berging van 5m²
– Inclusief privé parkeerplaats in garage
– Energiezuinige woning, energielabel A
– Hoekligging met heerlijke lichtinval
– Woning direct gelegen aan Theo van Goghpark
– Woning verkeert in zeer goede staat
– Derde slaapkamer gemakkelijk te creëren
– Woonkamer en gang voorzien van vloerverwarming
– Professioneel beheerde VvE, met MJOP
– Servicekosten € 193,- (incl. garageplek)
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 30-11-2057
– Lift aanwezig
– Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Emmy Andriessestraat 356+PP

Wijk: IJburg Zuid Postcode: 1087 LS Plaats: Amsterdam Prijs: € 569.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 107 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Emmy Andriessestraat 356+PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.