Gerenoveerd appartement van 33,4 m² met zonnig balkon van 8,5 m2 op super locatie in hartje De Pijp.

Het appartementencomplex is in 2010 volledig gerenoveerd waarbij onder ander het volgende is aangepakt: de fundering is vernieuwd, de gevel is gestraald en gevoegd, het dak en de kozijnen zijn vernieuwd. Intern zijn de wanden, plafonds, ramen en vloeren geïsoleerd en het leidingwerk inclusief badkamer en keuken zijn vernieuwd.

Locatie en bereikbaarheid
Hier ervaar je Amsterdam op zijn allerbest. Binnenin het appartement heerst de rust van de binnentuin van het complex.

Deze woning is gelegen in het verlengde van het Sarphatipark op steenworp afstand van de Albert Cuyp markt. Diverse restaurants, trendy cafés en leuke winkels liggen in de direct omgeving. Om de hoek vind je een metrostation. De woning is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de 3e etage. Het appartement ligt aan de rustige achterzijde van het complex. Door de grote ramen komt veel licht binnen.

Voordeur, woonkamer met open keuken met eiland en bar. Verhoogd tweepersoonsbed met veel bergruimte eronder. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Naast de badkamer is een bergkast met cv-ketel en wasmachineaansluiting.

Vanuit de keuken kom je via de deur op het grote balkon van 8,5 m2. Hiervandaan kijkt in lengterichting uit over de binnentuinen van het grote bouwblok.

VvE
De kleinschalige VvE is gezond, actief en wordt door de leden in goede sfeer beheerd. Er is een MJOP. De servicekosten bedragen € 100,– per maand.

Bijzonderheden:
– Het appartement is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
– Woonoppervlakte 33,4 m² volgens NVM Meetinstructie, balkon 8,5 m²;
– Het pand is gerenoveerd in 2010 inclusief nieuwe fundering;
– Verwarming en warmwater via Cv-ketel;
– Oplevering per direct mogelijk.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Eerste Sweelinckstraat 21-3A

Wijk: Oude Pijp Postcode: 1073 CL Plaats: Amsterdam Prijs: € 350.000 k.k. Status: Onder bod
Woonoppervlakte: 33 m2 Kamers: 1
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Eerste Sweelinckstraat 21-3A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.