Wegens overweldigende interesse voor dit object zijn wij genoodzaakt een reservelijst aan te maken!!

Heerlijk ruim en lichte begane grond woning van 92 m² (NEN norm) gelegen met een heerlijke ruime tuin op het zonnige ZUIDWESTEN. Deze woning is bereikbaar middels zijn eigen opgang!!

Deze goed ingedeelde woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren ’30 appartementen complex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt. De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en Maasstraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Begane grond: middels eigen opgang de entree, tochtportaal, hal met meterkast, ruime woonkamer over de gehele breedte met een schouw en inbouwkast, gang, slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin, separaat toilet, badkamer met een inloopdouche en wastafel, grote slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin, eenvoudige keuken met eveneens toegang naar de tuin.

Bijzonderheden:
-Het complex is gesplitst in april 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 105,62 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.
De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Dintelstraat 86HS

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 VW Plaats: Amsterdam Prijs: € 625.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 92 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Dintelstraat 86HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.