Ruime en goed onderhouden maisonettewoning van maar liefst 98m2 met 3 slaapkamers, balkon op het zuiden en externe berging, gelegen op eigen grond!

Gelegen in het monumentale complex de Kloosflat bevindt zich deze fijne en lichte woning. De woning is door de huidige eigenaar zeer goed onderhouden, u kunt vrijwel direct verhuizen! Vanuit de galerij van het complex bereik je via een klein trapje naar beneden de entree van de woning. De hal heeft ruimte voor een garderobe en heeft toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast en de woonkamer. De doorzon woonkamer heeft een goed onderhouden keuken welke is voorzien van combi-oven, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer en is afgewerkt met een prachtig natuurstenen blad! Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon te bereiken, welke beschikt over een zonnescherm.

Op de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer voorzien van van inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en wasruimte, bergruimte.

Op de begane grond van het complex bevindt zich de berging van ca. 6m2.

Tevens is er de mogelijkheid tot het kopen van een inpandige garagebox. Deze heeft een eigen meterkast en is voorzien van elektra. Ook is er de mogelijkheid om een wateraansluiting te realiseren. De vraagprijs van de garagebox bedraagt € 40.000,-.

OMGEVING
De woning is gelegen in woonwijk De Punt, welke bekend staat als een rustige en veilige buurt met veel groen. Op boven een klein winkelcentrum. Tram 17 ligt voor de deur en hetzelfde geldt voor bus 753. Voor visite is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en andere voorzieningen. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A5 en A10) en Schiphol in de buurt, is de bereikbaarheid uitstekend. De woning is zeer centraal gelegen binnen stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek van Tussen Meer, de Pieter Calandlaan en op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (4 min), Sloterplas (5 min), Station Lelylaan (12 min), Vondelpark (22 min) en de Zuidas (24 min). In de directe omgeving zijn alle basisvoorzieningen, zoals basisscholen, een supermarkt en postkantoor aanwezig. Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. De woning ligt verder centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Osdorpplein), openbaar vervoer (Tram 17 stopt voor de deur), uitvalswegen (A5/A9/A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 98,40m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Gelegen op eigen grond;
* Goed onderhouden;
* Gemeentelijk monument;
* De kozijnen aan de achterzijde zijn voorzien van HR++ glas. Het gewone dubbel glas aan de voorzijde zal op den duur ook door HR++ glas vervangen worden;
* Bouwjaar 1970;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 278,06 voor het appartement en € 20,30 voor de garage. Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 143,00 per maand;
* Mogelijkheid tot kopen van inpandige garagebox gelegen aan de achterzijde van het pand. De prijs van de garage bedraagt € 40.000;
* Ouderdomsclausule van toepassing;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Dijkgraafplein 51

Wijk: De Punt Postcode: 1069 EL Plaats: Amsterdam Prijs: € 360.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 98 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Dijkgraafplein 51 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.