NIEUW!
Een royale en sfeervolle maisonnette (ca. 100 m2) met drie slaapkamers, een zonnig balkon op het westen en een berging in de onderbouw.

Gelegen in een rustige buurt, boven een klein winkelcentrum. Tram 17 ligt voor de deur en hetzelfde geldt voor bus 753. Voor visite is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en andere voorzieningen. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A5 en A10) en Schiphol in de buurt, is de bereikbaarheid uitstekend. De woning is zeer centraal gelegen binnen stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek van Tussen Meer, de Pieter Calandlaan en op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (4 min), Sloterplas (5 min), Station Lelylaan (12 min), Vondelpark (22 min) en de Zuidas (24 min). In de directe omgeving zijn alle basisvoorzieningen, zoals basisscholen, een supermarkt en postkantoor aanwezig. Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. De woning ligt verder centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Osdorpplein), openbaar vervoer (Tram 17 stopt voor de deur), uitvalswegen (A5/A9/A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

INDELING
Algemene entree op de begane grond met toegang tot de lift en het trappenhuis.

8e verdieping: Vanuit de galerij ga je een paar treden omhoog en betreed je de woning in de hal. De hal geeft toegang tot het losse toilet, meterkast en aansluitend de woonkamer en trap naar 7e verdieping. De keuken heeft een basis keukenblok. De ruime woonkamer geeft aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon gelegen op het westen.

7e verdieping: Via de trap bereik je de overloop. De woning beschikt over 3 goed bemeten slaapkamers. In het midden van de verdieping is een ruime berging en de badkamer met inloopdouche en wastafel.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 98,2 m2 exclusief de berging van 4,9 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
– Eigen grond.
– Berging gelegen in de onderbouw.
– Gemeentelijk monument.
– Servicekosten bedragen € 264,39 per maand exclusief voorschot warm water en stookkosten.
– Actieve en professionele VvE beheerder.
– Anti – speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet-bewoners clausule van toepassing;
– Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
– Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Dijkgraafplein 289

Wijk: De Punt Postcode: 1069 ES Plaats: Amsterdam Prijs: € 325.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 98 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Dijkgraafplein 289 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.