Speels en ruim appartement van 80m2 met twee slaapkamers, balkon op het zuiden en maar liefs twee bergingen in het hartje van de gewilde Rivierenbuurt.

Met de optie tot het creëren van een derde slaapkamer biedt dit appartement veel mogelijkheden!

OMGEVING
Deze voormalige huurwoning bevindt zich in één van de leukste straten van de Rivierenbuurt. De Scheldestraat, Rijnstraat en De Pijp liggen op loopafstand en om de hoek vindt u de fijne winkels, horeca en speciaalzaken aan de Maasstraat zoals het gezellige café Goos en restaurant Il Cavallino. In de buurt bevinden zich meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het De Mirandabad, het Martin Luther Kingpark (onder meer bekend van de jaarlijkse Parade) en het Amstelpark liggen vlakbij. Datzelfde geldt overigens ook voor andere belangrijke voorzieningen, zoals kinderdagverblijven en scholen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is hier uitstekend. De treinstations Amstel en RAI liggen vlakbij, net als Noord-Zuid metrostation Europaplein en verschillende tram- en bushaltes. Met de auto bent u in een paar minuten op de A10 of A2, maar ook snel op de Zuidas of op Schiphol. Een parkeervergunning is hier verkrijgbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING
Entree naar gemeenschappelijk trappenhuis op de begane grond.

Toegang tot de woning op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, twee goed formaat slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting, keuken, separaat toilet, ruimte met CV.
Meterkast bevindt zich in een kast op de verdieping in het gemeenschappelijk trappenhuis.

Twee separate bergingen op de vierde verdieping van ca. 12 m2 tezamen.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 80,10m2 (conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Twee externe bergingen op de vierde verdieping;
* Balkon op het zuiden;
* Bouwjaar 1929;
* Energielabel E;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 189,88 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 31 januari 2063;
* Voormalige sociale huurwoning;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing ;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Vaste projectnotaris Spier&Hazenberg;
* Notariskosten (voor akte van levering) voor kosten koper;
* Aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Deurloostraat 33I

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 HS Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 80 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Deurloostraat 33I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.