Ruim en zonnig appartement met 2 slaapkamers en zonnig balkon gelegen in een seniorencomplex in Amsterdam Buitenveldert, op de grens met de Zuidas. Het appartement ligt op de eerste etage van een goed onderhouden complex met lift, waar een minimale LEEFTIJDSEIS geldt van 55 jaar.

Servicecomplex Zuidwende is ideaal voor 55-plussers die zelfstandig willen wonen, maar ook ongedwongen van de gemeenschappelijke faciliteiten en activiteiten willen genieten. Zo worden er in de recreatiezaal gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zijn er logeerkamers voor gasten en is er een huismeester aanwezig.

De ligging is gunstig, aan de rand van Buitenveldert tegenover de Zuidas. De gezellige winkels en horeca aan het Gelderlandplein en de Beethovenstraat liggen op loopafstand. Voor ontspanning wandelt u zo naar het Beatrix- of Amstelpark. Ook logistiek gezien is de locatie ideaal met de trein, tram, metro en bus op station Zuid/WTC. De (gratis) Gelderlandpleinlijn bus brengt u vanaf de Zuidas naar het Gelderlandplein en terug. Met de auto bent u zo op de ringweg A10 en er is meer dan voldoende parkeerruimte voor de deur.

INDELING
Entree, eenvoudige dichte keuken. Berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Interne berging/garderobekast. Royale doorzon woonkamer met een deurnaar het balkon aan de achterzijde op het Zuiden, waar u vrij uitkijkt over groen. Ruime slaapkamer met twee inbouwkasten. Ook de tweede slaapkamer heeft een goed formaat. Tot slot is er in de onderbouw nog een extra berging van ca. 2 m2.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 177,64 per jaar.
Het tijdvak loopt tot en met 30 juni 2036.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden van de spijtoptanten regeling aangevraagd en overdraagbaar aan de koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN
– De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer.
– De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
– Servicekosten ca. € 435,55,- per maand, exclusief stookkosten. Het voorschot stookkosten bedraagt € 200,- per maand.
– Er is een huismeester aanwezig.
– De VvE hanteert een leeftijdsgrens van 55 jaar en een ballotage. Zelfredzaamheid is één van de criteria voor bewoning.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 84,6 m2 exclusief balkon van 5,2 m2 (er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig).
-Berging van 2 m2 op de begane grond.
-Perfecte locatie; op de grens van de Zuidas en Buitenveldert, op loopafstand van
het Gelderlandplein en de Beethovenstraat.
-In de koopakte worden de niet-zelf-bewoningsclausule, asbest- en ouderdomsclausule opgenomen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

De Boelelaan 333

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 RE Plaats: Amsterdam Prijs: € 335.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 85 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in De Boelelaan 333 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.