Fantastisch studio-appartement van 28m2 gelegen in de gewilde Da Costabuurt in Amsterdam Oud-West. Het is volledig naar eigen smaak af te werken en ligt op eigen grond!

Dit appartement bevindt zich middenin in de bruisende Da Costabuurt, om de hoek van de Bilderdijkstraat met een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Op enkele minuten lopen ligt de charmante Bosboom Toussaintstraat met restaurants als Gertrude, Café Toussaint en De Italiaan. De gezelligheid is absoluut typerend voor deze fijne buurt.

Binnen een paar minuten fiets je naar het Vondelpark, de Jordaan en het centrum van de stad.

Met diverse bus- en tramlijnen op loopafstand en Amsterdam Centraal op een klein kwartiertje fietsen is de verbinding met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Ringweg A10 ligt op ruim 10 minuten rijden en met 20 minuten sta je op luchthaven Schiphol.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree, hal, trappenhuis.

Eerste verdieping: toegangsdeur tot woning, woon/slaapkamer met open keuken met wasmachine aansluiting, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 28,10m2 (er is een meetrapportage beschikbaar);
* Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht);
* Bouwjaar 1879;
* Energielabel G;
* Gezonde VvE welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 125,39 per maand;
* Warm water en verwarming d.m.v. blokverwarming. Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 35,00 per maand;
* Voormalige huurwoning;
* Niet-bewonersclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule;
* Levering in overleg, kan snel.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Da Costastraat 135I-R

Wijk: Van Lennepbuurt Postcode: 1053 ZM Plaats: Amsterdam Prijs: € 265.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 28 m2 Kamers: 1
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Da Costastraat 135I-R – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.