Charmante en speelse dubbele bovenwoning van 64m2 met balkon op het zuid-oosten, gelegen in de prachtige Czaar Peterstraat. Het in 2015 gerenoveerde complex beschikt over nieuwe kozijnen met dubbel glas en de woning heeft dan ook een energielabel C!

Het appartement is onderdeel van het project N47 uit 2015, een groots aangepakte opknapbeurt van de Czaar Peterbuurt. Aan de Czaar Peterstraat, Lijndenstraat en de Blankenstraat staan klassieke, authentieke panden. Ze zijn de afgelopen periode drastisch gerenoveerd en vernieuwd. Daar waar mogelijk zijn de oude details bewaard gebleven, of in oude glorie hersteld. Zo zie je bijvoorbeeld in veel woningen nog glas in lood en leuke doorkijkjes. Nieuw zijn de fundering, cv-installaties, leidingwerk en elektra, dubbele beglazing, de badkamers en toiletten, de plafonds en de balkons. Sommige vloeren zijn ook vernieuwd. Kortom: het historische karakter van de woning, aangevuld met de gemakken en voorzieningen van vandaag.

Vanaf de begane grond betreed je de hal welke naar de derde verdieping brengt. Zodra je de woning betreed valt de mooie, open ruimte je direct op. Door de open ruimte is de lichtinval in dit appartement enorm fijn, aan beide kanten ramen zorgt voor een mooie doorzon ruimte!

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de open keuken met hoge kastenwand en kookeiland! Enerzijds vind je alle apparatuur, de keuken is van alle gemakken voorzien. Anderzijds is er plaats gemaakt voor barkrukken waardoor je keuken als echte leefkeuken kan worden beschouwd! In het midden van de ruimte is er een knusse plek voor een eettafel, aan de voorzijde van het appartement blijft er genoeg ruimte over voor een heerlijke zitplek! De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inloop- douche met glazen wand, toilet en wastafel. Als kers op de taart van deze verdieping is er ook nog een balkon te vinden welke gelegen is op het zuiden. Je kijkt vanaf je balkon uit over alle mooie pandjes van de Czaar Peterstraat en de Blankenstraat.

De trap brengt je naar de vierde verdieping. Hier tref je een ruime overloop met inbouwkasten over de volledige lengte van de hal. De overloop is breed genoeg om er bijvoorbeeld een werkruimte van te maken of te gebruiken als logeerkamer. Ook bevindt zich hier de slaapkamer, een sfeervolle kamer in de nok van het dak.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree naar trappenhuis.
Tweede verdieping: entree van de woning, hal met garderobe.
Derde verdieping: woonkamer met open keuken, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en toilet, balkon.
Vierde verdieping: ruime overloop met bergruimte, slaapkamer met wasmachine aansluiting.

OMGEVING
Deze maisonnette is gelegen in het hart van de bruisende Czaar Peterbuurt ‘the new place to be’. De Czaar Peterbuurt is een echte Amsterdamse buurt met een lokaal karakter. Veel ambachtelijke winkeltjes, ateliers, koffietentjes, maar ook supermarkten en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. Zo vind je winkelcentrum Brazilië en de Oostpoort om de hoek. De volgende hotspots zijn op loopafstand: Brouwerij ’t IJ, dierentuin Artis, Dappermarkt en NEMO Science Museum. Ideaal: je zit vanaf de Piet-Heintunnel binnen 5 minuten op de ring Amsterdam. In de straat tref je de tramhalte aan voor lijn 7 en vanaf het Rietlandpark kun je opstappen op tram 26 richting het Centraal Station en/of Blijburg aan Zee.

Kortom: een waanzinnige woning op een fantastische locatie!

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 64,20m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Gerenoveerd in 2015;
* Energielabel C;
* Balkon op het zuid-oosten;
* Actieve en gezonde VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 214,-;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 30 april 2065;
* Bouwjaar 1907;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Czaar Peterstraat 158C

Wijk: Oostelijke Eilanden/Kadijken Postcode: 1018 PW Plaats: Amsterdam Prijs: € 500.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 64 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Czaar Peterstraat 158C – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.