Starters opgelet! Een smaakvol verzorgd 2 kamer appartement van circa 34 m2 met eigen entree op de begane grond met een zonnige achtertuin gelegen in Buitenveldert vlakbij het Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas.
Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex, met eigen berging.

Indeling;
Eigen entree vanaf de straat. Hal met meterkast. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een ruime inbouwkast met bureau. De badkamer is centraal gelegen in de woning en beschikt over een toilet, wastafel met meubel en inloopdouche. Inbouwkast met cv-ketel. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de heerlijke tuin gelegen op het zonnige westen. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gaskookstel, koelkast met vriesvak. In de keuken is ook de was/droogcombinatie op een bijzonder fraaie wijze weggewerkt.

Door de hele woning ligt een prachtige pvc-vloer. De inbouwspotjes in het plafond completeren de sfeer van dit appartement.

In de woning is veel opbergruimte.
Daarnaast is er in het appartementengebouw een royale fietsenberging en een separate berging.
Per direct is deze woning beschikbaar!

OMGEVING
Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie met op loopafstand het winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Centrale locatie in Buitenveldert nabij Station Zuid/WTC, Station Rai en de Zuidas. De Vrije Universiteit van Amsterdam ligt om de hoek. Er is veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. (Geen wachttijd voor aanvraag parkeervergunning).

Bijzonderheden:
-For English translation see our own website;
-Woonoppervlakte circa 34m2;
-Begane grond appartement met tuin op het westen;
-Gemeenschappelijke fietsenberging;
-Separate berging aanwezig;
-Volledig voorzien van dubbel glas;
-Energielabel D
-Nabij de Zuidas;
-De maandelijkse servicekosten bedragen cirva € 82,33 per maand.
-Het appartement maakt onderdeel uit van de VVE “Crack-State 22 tot en met 84 (even nummers) en Frieslandstraat 4 te Amsterdam”.
-Erfpachtcanon is vooruitbetaald t/m 31 maart 2061;
-Oplevering kan direct.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Crack-State 30

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 TX Plaats: Amsterdam Prijs: € 295.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 34 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Crack-State 30 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.