Wonen met vrij uitzicht in het upcoming Nieuw West. Dit lichte hoek-appartement van ca. 91m2 beschikt over twee slaapkamers, een externe berging en eigen parkeerplaats. Gelegen op erfpachtgrond, welke eeuwigdurend is afgekocht!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex ‘De Linde’. De zeer ruime woonkamer met open keuken bevindt zich op de hoek van het pand en heeft raampartijen op zowel het zuiden als het westen, met vrij uitzicht over de gracht. Op het aangelegen balkon kun je heerlijk genieten van de middag/avondzon.
Het appartement is voorzien van twee goed formaat slaapkamers. Het creëren van een derde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en bidet en er is een separaat toilet. Tevens bevindt zich op de verdieping een externe kast/bergruimte.

Op de begane grond bevindt zich de externe berging en aan het complex ligt het parkeerterrein met eigen parkeerplaats. In de buurt is er ruime parkeergelegenheid en is er de mogelijkheid tot gratis parkeren met gebruik van een blauwe schijf.

Het complex ligt in een groene omgeving. Heerlijk rustig, maar binnen no time bij de Sloterplas met aangelegen het mooie Sloterpark en ook het culturele centrum Westergasfabriek is op enkele minuten afstand. Het winkelcentrum Plein ’40 – ’45 met zijn dagelijkse markt en winkelpromenade met winkels als Albert Heijn, Gall & Gall, HEMA en vele anderen, zijn op loopafstand te bereiken. Ook diverse sportfaciliteiten als de Tennisbaan Gerbrandypark en het Sloterparkbad zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Tram 7 en bus 21 richting centrum en bus 80 richting Haarlem/Zandvoort zijn op enkele minuten loopafstand. Tevens is er een snelle busverbinding naar Schiphol (bus 69) op Plein ’40-’45 alsmede metrostation Burgemeester de Vlugtlaan welke op enkele minuten fietsen ligt. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring A-10.

Kortom, een uniek appartement op een fantastische locatie!

INDELING
Gemeenschappelijke entree met video-intercom systeem, toegang tot liften en trappenhuis.

Entree van het appartement op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met open keuken en aangelegen balkon. Twee slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot het balkon. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en bidet. Separaat toilet.
Meterkast en externe kast/bergruimte op de verdieping.

BIJZONDERHEDEN
* Vraagprijs is inclusief de externe berging in de onderbouw en vaste eigen parkeerplaats op het terrein;
* Mogelijkheid tot creëren van een derde slaapkamer;
* De woonoppervlakte bedraagt 91,20m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Bouwjaar 1995;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 193,87 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond, welke eeuwigdurend is afgekocht;
* Energielabel A;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Cornelis van Rijplantsoen 10+ PP

Wijk: Slotermeer-Noordoost Postcode: 1063 MC Plaats: Amsterdam Prijs: € 450.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 91 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cornelis van Rijplantsoen 10+ PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.