Prachtig gerenoveerd en ruim opgezet appartement van ca. 65 m2 met twee slaapkamers en een riant dakterras. Dit schitterende appartement ligt in één van de leukste straten van Amsterdam Oud Zuid, op een steenworp afstand van winkels, restaurants, het Vondelpark en de Zuidas. U hoeft slechts uw trap af te dalen om te genieten van allerlei prettige horeca, boetieks en musea die deze geliefde wijk rijk is.

Ook logistiek gezien is de locatie ideaal. Er liggen diverse trams en bussen op loopstand, die u naar snel naar de binnenstad, station Zuid/WTC en de Zuidas brengen. Bovendien is Schiphol binnen een half uur bereikbaar, via een rechtstreekse verbinding. Met de auto is de ringweg A10 snel bereikbaar en de wachtlijst voor een parkeervergunning is slechts drie maanden.

INDELING
Eigen entree op de tweede etage met ruimte voor garderobe.
Trap naar de woonverdieping op de derde etage. Heerlijk ruime en zonnige woonkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon en prachtig vrij uitzicht over de groene binnentuinen. De luxe open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Aan de voorzijde liggen 2 ruime slaapkamers. De moderne badkamer is in het midden gelegen en beschikt over een royale inloopdouche en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet en een aparte kast voor de wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van een eiken vloer en strak gestuukte wanden.
Tot slot is er een geweldig dakterras van ruim 35m2, waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

BIJZONDERHEDEN
– Huurprijs appartement € 2450,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
– Huurperiode minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.
– Waarborgsom 2 ter hoogte van 2 maanden huur.
– Het appartement is recent gerenoveerd en wordt gestoffeerd aangeboden.
– Volledig voorzien van dubbele beglazing.
– Riant dakterras van ruim 35 m2 met dakhuisje.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Cornelis Schuytstraat 26III

Wijk: Museumkwartier Postcode: 1071 JJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 2.450,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 65 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cornelis Schuytstraat 26III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.