Een goed onderhouden en licht appartement in een van de meest geliefde en gezelligste wijken van Amsterdam “De Pijp”. Wonen in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl, een unieke sfeer en een spectaculair uitzicht door de ligging!

Fantastisch wonen met op loopafstand alles wat Amsterdam te bieden heeft, o.a. de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, Marie Heinekenplein, van Woustraat met grote verscheidenheid aan diverse restaurants, winkels, cafés, sportscholen en het Sarphatipark.

Een praktisch ingedeelde 3 kamer bovenwoning met 2 slaapkamers in een rustige straat in De Pijp van circa 55 m² met een ruime berging op de zolderverdieping van circa 13 m2. De woning heeft een moderne keuken, lichte laminaatvloer door het gehele appartement en is geheel voorzien van dubbel glas.

Indeling: Gemeenschappelijk trappenhuis. 2e etage: hal/entree, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-vriescombinatie, vaatwasmachine, inductiekookplaat en oven. De woning heeft 2 ruime slaapkamers, badkamer (witte wandtegel, granito vloer en sanitair) met douche en wastafel. Er is een separaat toilet.

Op de zolderverdieping (4e etage) is nog een separate berging aanwezig van circa 13 m² .

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte circa 55 m2 en ruime berging van circa 13 m2;
* Het betreft hier een gemeentelijk monument;
* Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Gezonde en actieve VVE met VVE beheerder;
* Servicekosten zijn € 178,13 per maand;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Cooperatiehof 3II

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 JP Plaats: Amsterdam Prijs: € 425.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 55 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cooperatiehof 3II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.