Wonen op de begane grond met tuin in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl!

Een praktisch ingedeelde benedenwoning in een rustige hofje in De Pijp van circa 48m². Spectaculair uitzicht door de ligging! Zie de foto’s.

Indeling:
Eigen entree
Begane grond: hal/entree, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken aan de achterzijde (keuken dient nog geplaatst te worden), 1 ruime slaapkamer (mogelijkheid om op te splitsen in 2 slaapkamers), badkamer (witte wandtegel, granito vloer en sanitair) met douche, wastafel en toilet. De tuin is te bereiken vanuit de slaapkamer en de keuken.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte 52 m2
* erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063
* servicekosten zijn € 127,66 per maand
* voormalige huurwoning
* ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
* anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* projectnotaris Spier&Hazenberg
* notariskosten (voor akte van levering) voor kosten koper
* het betreft hier een monument
* aanvaarding per direct

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Cooperatiehof 21H

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 JP Plaats: Amsterdam Prijs: € 400.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 51 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cooperatiehof 21H – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.