Namens onze opdrachtgever mogen wij deze lichte en brede BEGANE GRONDwoning van circa 66 m² met 1 slaapkamer en een tuin gelegen op het zuiden in de gezellige Pijp om de hoek van de Albert Cuypmarkt, Sarphatipark en van Woustraat aanbieden!!

Omgeving
Het Coöperatiehof is een uniek en rustig hofje dat deel uitmaakt van een Amsterdamse School blok dat is ontworpen door M. de Klerk en P.L. Kramer, de belangrijkste architecten van de Amsterdamse School. Het appartement bevindt zich op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, de Maasstraat, het Sarphatipark, de Amstel en om de hoek van de Van Woustraat waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen bij o.a. de Albert Heijn, Marqt en de Landmarkt en waar u tevens een zeer grote diversiteit aan winkels, cafés en restaurants vindt. De woning is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er bevinden zich diverse tramhaltes op de van Woustraat en de Ceintuurbaan. Middels de S 110 bent u met de auto binnen enkele minuten op de A2 en de Ringweg A10.

Indeling
Eigen entree vanaf de straat. Tochtportaal, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Slaapkamer aan de voorzijde. Keuken met toegang tot de tuin. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Ruime doorzonwoonkamer met toegang naar tuin gelegen op het Zuiden. In de tuin is een houten schuur aanwezig.
De woning is gelegen in een doodlopend hofje.

Bijzonderheden:
* Tuin op het zuiden;
* Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* Servicekosten zijn € 163,78 per maand;
* Voormalige huurwoning;
* Ouderdomsclausule, zelfgebruikersclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
* Projectnotaris Spier & Hazenberg;
* Het betreft een rijksmonument;
* Oplevering 2023.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer
Highlights

Cooperatiehof 12Hs

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 JR Plaats: Amsterdam Prijs: € 495.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 66 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cooperatiehof 12Hs – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.