‘Een werkelijk fantastisch en luxe afgewerkt woonhuis met een intieme sfeer en een zonnige tuin gelegen in de Pijp’

Welkom in deze stralende, compleet gerenoveerde, one of a kind woning mét heerlijk zonnige tuin aan het Coöperatiehof 10-hs. Dit betoverende huis biedt een boutique hotel-achtige rust en luxe met de mogelijkheid om de stadse levendigheid op enkele minuten wandelen op te zoeken. De bijzondere panden die dit hofje vormen hebben een grote architecturale waarde en zijn gebouwd in de kenmerkende Amsterdamse School stijl naar ontwerp van M. de Klerk en P.L. Kramer.

INDELING
BEGANE GROND
Na de entree met de op maat gemaakte garderobe volgt de moderne leefkeuken waar de verbinding met de zonnige achtertuin zorgt voor ruimtelijkheid en een aangename overgang van binnen naar buiten. De open, toegankelijke keuken is voorzien van een koffiehoek en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, oven, inductiekookplaat en een afzuigkap. In de wand met akoestische panelen is de deur naar het toilet met fonteintje naadloos verwerkt. Deze fraaie afwerking is kenmerkend voor het gehele huis en is vaker gebruikt om de exclusieve sfeer te benadrukken. De open trap naar de woonetage is een luchtig element in het sfeervolle geheel. De achtertuin is een rustige oase over de volledige breedte met een tuinschuur met twee zonnepanelen er bovenop, opberg schappen en een buitenkraan. Een mooie combinatie van relaxen, tuinieren, buiten koken én eten komen samen in deze bijzonder grote tuin.

EERSTE ETAGE
De woonetage ligt op de eerste verdieping. Hier is functioneel gebruik gemaakt van de ruimte door het creëren van een televisiehoek en werkplek. De vele ramen laten aangenaam veel licht binnen en zorgen voor een fascinerend uitzicht op de omliggende bebouwing en het groen. Ook hier is de stijl en luxe afwerking die op de begane grond ingezet is, volledig doorgetrokken waardoor eenheid ontstaat. Zo zien we ook op deze verdieping maatwerk oplossingen, akoestische panelen en een weldoordacht lichtplan.

TWEEDE ETAGE
De tweede verdieping is opnieuw bijzonder verrassend en voorzien van een ruime slaapkamer met en-suite badkamer. De fraaie slaapkamer heeft een nokhoogte van bijna 5 meter. Een fantastische beleving die benadrukt wordt door het materiaal- en kleurgebruik. Neutrale tonen met een rijke mix van materialen zorgen voor een chique geheel en zetten de sfeervolle toon van de lager gelegen verdiepingen door. Wasmachine ingebouwd in kastenwand. De badkamer beschikt over een vrijstaand ligbad, een separate (regen)inloopdouche, een wastafel uitgevoerd in een combinatie van marmer en hout, toilet en een sterk lichtplan. Boven de badkamer is een grote, goed bereikbare bergzolder.

Vanwege het unieke karakter van het object is verkoper genegen de woning gemeubileerd te verkopen. Het vele maatwerk komt hier nou eenmaal het beste tot zijn recht.

OMGEVING
Deze toplocatie in de Pijp is meer dan gunstig te noemen met op loopafstand de bruisende Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, de Maasstraat en de Van Woustraat voor de dagelijkse boodschappen en veel verschillende winkels. Ook is in de omgeving een grote diversiteit aan cafés en restaurants te vinden. Binnen enkele autominuten is de ring A10 te bereiken of de A2 richting Utrecht. Openbaar vervoer, waaronder diverse tramlijnen, is te vinden op de Van Woustraat en de Ceintuurbaan. Parkeren op basis van vergunning maar door ligging in het hofje bijna altijd plek voor de deur.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

PLUSPUNTEN:
– Deze woning is intern volledig gerenoveerd in 2022
– Woonoppervlakte totaal van 52m2
– Tuinoppervlakte circa 40m2
– Het betreft een Rijksmonument (vergunning voor interne wijzigingen (o.a. plaatsen trappen) en het plaatsen dakramen is afgegeven)
– Alle installaties vanaf de meter zijn vernieuwd (gas, water elektra)
– Nieuwe verwarmingsinstallatie cv
– Volledig na geïsoleerd doormiddel van voorzetwanden, een thermische en akoestisch schil aan de buitenkant en voor de binnenmuren met de buren
– Akoestische en thermische isolatie in de kap waardoor de slaapkamer zeer stil is
– Houten begaande grond constructievloer vervangen voor renovatievloer (Havebo SL combinatievloer) met zeer goede isolatiewaarde
– Op alle verdiepingen ligt vloerverwarming
– Er is een Domotica systeem voor de verlichting en (vloer)verwarming. Ook de tuinverlichting is hiermee te schakelen. Inclusief scene mogelijkheden en vakantiemodus
– Elektrische dakramen inclusief elektrisch bedienbare vitrage
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer
Highlights

Cooperatiehof 10

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 JR Plaats: Amsterdam Prijs: € 525.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Cooperatiehof 10 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.