Heerlijk licht appartement op de vijfde verdieping met een riant terras aan het water van het Tolhuiskanaal. De woning beschikt over drie goede slaapkamers, afgekochte erfpacht tot en met 2072 en de vraagprijs is inclusief één parkeerplaats met de mogelijkheid een tweede parkeerplaats bij te kopen. Maar vooral het uitzicht en de ligging aan het water zullen u versteld doen staan. Dus bent u op zoek naar nieuwbouw (opgeleverd in 2024 met energielabel A++) zonder de wachttijd van nieuwbouw maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Indeling:
Via trap of lift entree van de woning op de 5e verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De drie slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en zijn respectievelijk 14m2, 9m2 en 8m2. De woonkamer met open keuken is aan de achterzijde gelegen; middels schuifpui entree tot het ruime terras met waanzinnig en vrij uitzicht op het Tolhuiskanaal en het IJ. Alle aansluitingen zijn aanwezig om een prachtige keuken te plaatsen. Vanuit de hal is de ruime berging te bereiken waar onder andere de wasmachine- en drogeraansluiting en WTW- installatie zijn gesitueerd. De moderne badkamer beschikt over een douche en wastafel. Separaat toilet met fonteintje. De gehele woning beschikt over vloerverwarming en elk vertrek is separaat in te stellen qua temperatuur en ventilatie (CO2 gestuurd automatisch ventilatie systeem). In de parkeergarage naast het appartementengebouw gelegen heeft u de beschikking tot een parkeerplaats.

Omgeving:
Buiksloterham transformeert. Het oorspronkelijke havengebied op de noordelijke IJ-oever in Amsterdam is een levendige plek geworden om te wonen, werken, ontspannen en ondernemen.
Binnen die plek verrijst Tolhuiskade; ten zuiden ligt het Tolhuiskanaal en ten noorden de Distelweg, waar het pontje naar het Pontsteigergebouw aan- en afmeert. Een royaal opgezette wijk waar de stad en het Tolhuiskanaal elkaar op speelse wijze ontmoeten. Wonen in Tolhuiskade betekent deel uitmaken van een duurzame omgeving waarin ruime aandacht is voor circulariteit. Circulariteit komt onder meer terug in de toepassing van duurzame energiebronnen zoals een gecombineerd systeem van warmte-koudeopslag en stadswarmte. Bomen zijn een vast gegeven in de architectuur van de woningen. Zij bieden zuurstof, koelte en beschutting. En houden het woongebied groen. Waterberging vindt bovengronds plaats en wordt daarmee een zichtbaar, wezenlijk onderdeel van het plangebied.
Het Buiksloterham van nu, met Tolhuiskade als een van de nieuwste ontwikkelingen, biedt het beste van twee werelden. Hier woon je in een stoer stukje stad waar de rijke historie nog altijd voelbaar is. Tegelijkertijd geniet je van het moderne stadsleven, met alle voorzieningen dichtbij. In de directe omgeving vind je basis- en middelbare scholen, een sportschool, winkels en bouwmarkten. En binnen vijf minuten fiets je naar het filmmuseum, de ADAM toren en het NDSM-terrein met restaurants als IJ-Kantine, Loetje aan het IJ en ’t Pontstation. Naar de Van der Pekbuurt, met leuke winkels en een boeren- en biologische markt, is het slechts tien minuten fietsen.

Bereikbaarheid:
Wil je naar de andere kant van de stad? Bus 38 stopt aan de Distelweg en rijdt tot aan station Noord. Daar kun je op de Noord/Zuidlijn stappen, die je onder het centrum van Amsterdam door naar Zuid brengt. Moet je buiten de stad zijn? Op vijf minuutjes fietsen ligt de pont over het IJ, naar het Centraal Station. En met de auto sta je in een mum van tijd op de ring A10, vanwaar je alle richtingen op kunt.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2024, architect Ruben Visser;
– Energielabel A++;
– Vraagprijs is inclusief parkeerplaats en gezamenlijke fietsenstalling;
– Tweede parkeerplaats te koop inclusief laadpaal voor € 37.500,-;
– Verwarming middels Warmte-koude-opslag; de duurzame energievoorziening waarbij je s’ zomers de “verwarming” op koelen kan zetten;
– Recent opgerichte VVE. Het beheer wordt door Munnik VVE beheer gedaan. De maandelijkse servicekosten voor de woning bedragen € 204,06 + € 57,- per maand voor de parkeerplaatsen.
– Oplevering in overleg; kan snel;
– Erfpacht afgekocht tot en met 31 januari 2072. Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Conny Stuartstraat 60

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1031 HZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 695.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 87 m2 Kamers: 4
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Conny Stuartstraat 60 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.