Een heerlijk licht appartement van circa 80 m2 met 2 slaapkamers, ruim balkon en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.

OMGEVING

De woning is gelegen aan het Confuciusplein, tussen de Burgemeester Roellstraat en de Savornin Lohmanstraat in de groene wijk Geuzenveld. Ligging: Geuzenveld kenmerkt zich door de vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Op een kleine 5 minuten fietsafstand is de metrolijn 50 en 52 bereikbaar. De tramhalte voor lijn 13, brengt u in slechts 10 a 15 minuten naar het hartje Centrum brengt. Ook de bushalten voor de lijnen 69 en 752 liggen vrijwel direct aan het Confuciusplein. Recreëren kunt u aan de Sloterplas. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A4 en ringweg A10 zijn luchthaven en treinstation Schiphol, maar ook Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

INDELING: Centrale en besloten entree met bellentableau, lift of trap naar de derde verdieping. Entree van de woning: entree, open hal met meterkast. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde. Gang met bergkast, toiletruimte met fontein en een kast met aansluitingen voor wasmachine en droger. Nette badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft via een schuifpui toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.

Bijzonderheden:
– Huurprijs € 1795,– per maand INCL MEUBELS, EXCL. GAS/WATER/LICHT/INTERNET
– Huurperiode minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd
– Woning is gemeubileerd;
– Waarborgsom 2 maanden;
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Stadsverwarming;
– Energielabel A +;
– Géén huisdieren toegestaan;
– Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten;.
– Verzorgd complex met lift en gemeenschappelijke fietsenberging
– Oplevering kan snel

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Confuciusplein 73III

Wijk: Slotermeer-Zuidwest Postcode: 1064 LG Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.790,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 88 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Confuciusplein 73III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.