Luxe, licht en royaal driekamer hoekappartement van 93 m2 op de 5e etage met enorm grote raampartijen en een heerlijk zonnig balkon van 20 m2 op het zuidoosten en vrij uitzicht.

De woning is 5 tot 8 meter diep en wel ruim 9 meter diep en meer dan 15 meter breed. De buitengevel van de woonkamer, woonkeuken en hoofdslaapkamer grenst aan het balkon en is nagenoeg geheel van glas, wat zorgt voor enorm veel lichtinval. Dit biedt een ongekende ervaring. Het extra hoge plafond van 2,95 draagt hier ook nog eens aan bij.

Het stijlvol ontworpen complex uit 2017 biedt een luxe appartement, privéberging en parkeerplaats in de parkeergarage van het gebouw en is uiteraard per lift bereikbaar. Op de 5e etage heb je vanuit het appartement prachtig uitzicht over de omliggende wijk en verder. Amsterdam-Noord ligt aan je voeten.

INDELING
Fraaie algemene entree op de begane grond, voordeur van het appartement op de 5e etage, royale hal met garderobe, toilet, meterkast en inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en -droger. De woonkamer met woonkeuken is circa 50 m2, een zee aan ruimte. Door de grote raampartijen met drie paar deuren naar het balkon komt ontzettend veel licht naar binnen.

De grote keuken is op maat gemaakt voor deze eigenaar. Er is veel ruimte in de keuken zelf, maar ook voor een grote eettafel om veel gasten uit te nodigen.

Beide slaapkamers zijn royaal bemeten. De hoofdslaapkamer is aan het balkon naast de woonkamer gelegen met toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een tweepersoons logeerbed en een home office.

De slaapkamers hebben de volgende afmeting:
– slaapkamer 1: 4,94 x 3,51 meter
– slaapkamer 2: 3.75 x 2,86 meter.

Het toilet en de badkamer zijn gescheiden. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel.

LOCATIE
I love Noord. Noord is hip and happening. Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, Eye, Tolhuistuin en het creatieve NDSM met o.a., Pllek en Loetje. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ, NDSM-werf, het nieuwe winkelcentrum de Banne, het Noorderpark zwembad en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven ‘t IJ, liggen alle op korte afstand. Er is een breed aanbod van horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars, van direct om de hoek tot aan het IJ. De kracht zit ‘m in de mix.

Voor de (jonge) ouders onder ons: Amsterdam-Noord telt 31 basisscholen (vaak met een voorschool) en 10 scholen voor voortgezet onderwijs. Er is een ruim aanbod van buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Noord telt 60 actieve sportverenigingen, 9 parken, 7 winkelcentra, 2 markten en 1 gloednieuw binnen- en buitenzwembad.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk. De Noord-Zuid lijn van de metro, met metrohalte Noorderpark op 5 minuten fietsen, brengt je in 10 minuten naar de Zuid-as.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. De woning is een echt product van de huidige tijd, waarin de koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd is.

Naast hoogwaardige isolatie met isolatieglas is het appartement voorzien van vele energiebesparende en comfort verhogende voorzieningen: een gezamenlijk WKO-installatie (Warmte Koude Opslag), vloerverwarming en vloerkoeling, zonnepanelen op het dak en een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit kan ook positieve consequenties hebben voor de hypotheekrente. Ook de geluidsisolatie is uitstekend. De vloeren zijn ‘zwevend’ uitgevoerd. Hierdoor is de woning zeer geluidsarm. Kortom, een heerlijk comfortabele woning met lage stookkosten en geen geluidsoverlast.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2017 (nog lopende nieuwbouwgarantie);
– Energiezuinig gebouw met vloerverwarming, vloerkoeling en triple glas;
– Zonnepanelen voor centrale WKO-installatie;
– Energielabel A;
– Appartement van 93 m2 op de 5e etage met balkon van 20 m2;
– Woonkamer circa 50 m2, 2 ruime slaapkamers;
– Vraagprijs € 675.000,– k.k. inclusief parkeerplaats;
– Vraagprijs € 630.000,– k.k. exclusief parkeerplaats;
– Privé berging in de onderbouw;
– Privé parkeerplaats in de onderbouw;
– Erfpacht € 720,– per jaar voor de woning en € 41,– voor de parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf);
– 10 jaar vaste canon tot 15-06-2025, het tijdvak loopt tot 15-06-2065;
– Voorschot energie circa € 116,– per maand (inclusief kosten warmte- en koelingssysteem);
– Servicekosten per maand € 230,– voor woning en parkeerplaats;
– Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Christoffelkruidstraat 30-P

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1032 LK Plaats: Amsterdam Prijs: € 675.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 93 m2 Kamers: 3
Makelaar Elaine Garnaat
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Christoffelkruidstraat 30-P – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.