Wonen in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl!

Bijzonder charmante bovenwoning van circa 51m² met direct daarboven een berging van circa 13 m2. Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in een monumentaal pand gelegen in een sfeervol straatje in de Pijp in Amsterdam Zuid. Hier woont u rustig en toch op loopafstand van aantrekkelijke hot spots zoals de Albert Cuyp, Sarphatipark, de Amstel, Maasstraat, Scheldestraat, Strand Zuid en de vele kroegjes, restaurants en sportscholen.

De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek!.
De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met maart 2063.

Genoeg redenen om de telefoon te pakken en ons te bellen voor een afspraak!

INDELING 2e ETAGE
Entree, hal, royale woonkamer met toegang tot de slaap-/zijkamer, eenvoudige dichte keuken aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de keuken en de slaapkamers aan de achterzijde is het balkon bereikbaar.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte circa 51,40 m² (Nen 5280 norm) exclusief de bovengelegen berging van 13,70 m² (NEN 5280 norm);
* Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* Servicekosten zijn € 173,86 per maand;
* Voormalige huurwoning;
* Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Projectnotaris Spier & Hazenberg;
* Het betreft hier een rijksmonument;
* Aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Burgemeester Tellegenstraat 9II

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 KA Plaats: Amsterdam Prijs: € 395.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 51 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Burgemeester Tellegenstraat 9II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.