Welkom bij Q-Residences, waar luxe en comfort samenkomen in het prachtige appartementencomplex Quartz. Deze luxe afgewerkte appartementen bieden u een leven van klasse en stijl. Het complex biedt een 24/7 host en een individuele keycard, zodat u zich altijd veilig en geborgen voelt in je eigen huis. De laatste appartementen zijn nú te huur.

Het interieur van de appartementen is zorgvuldig ontworpen om je het ultieme comfort te bieden. De luxe afgewerkte appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken. Elke woning beschikt over een prachtig uitzicht en biedt u volop ruimte om heerlijk te ontspannen. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen, zodat je je echt thuis voelt in je nieuwe woning.

Quartz biedt parkeerfaciliteiten voor auto, fiets en Birò, zodat je altijd makkelijk en veilig je voertuig kunt parkeren. Op loopafstand zijn tal van voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, sportverenigingen, het Amsterdamse Bos en horeca. Daarnaast zijn het winkelcentrum Gelderlandplein en De Zuidas ook nog eens op loopafstand.

Buitenveldertselaan 78 A4 – 20e verdieping – ca. 62m² – 1 slaapkamer – afwerking Exclusief
Entree, hal, berging met aansluiting voor wasmachine en droger, separaat toilet met fonteintje, een ruime slaapkamer met inbouwkasten, badkamer met inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel, ruime woonkamer met balkon op het Westen en een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een Quooker-kraan.

Waar wacht je nog op? Kom en ontdek Quartz. Ervaar stijl, comfort en veiligheid, terwijl je ook nog eens kunt genieten van alles wat de buurt te bieden heeft.

-De huurprijs per maand is inclusief stoffering;
-Huurprijs € 1.850,– per maand;
-Servicekosten € 400,– per maand;
-Optioneel parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage € 300,– per maand en bijbehorende servicekosten € 15,– per maand;
-Te huur aangeboden door een MVA gecertifiveerd EXPAT Makelaar;
-Woningen zijn niet geschikt voor studenten en/of woningdelers.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Buitenveldertselaan 78A4

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1081 AB Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.850,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 62 m2 Kamers: 2
Makelaar Daniëlle Kuijper
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Buitenveldertselaan 78A4 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.