Waanzinnig penthouse van 230m2 woonoppervlak en maar liefst 125m2 aan (dak) terrassen gelegen op de volledige zevende verdieping. Het betreft een heerlijk licht huis met vanuit alle vertrekken een prachtig uitzicht. De vraagprijs is inclusief twee parkeerplaatsen, 40m2 aan bergingen in de parkeergarage gelegen in het net opgeleverde project Hyde Park. Een luxe nieuwbouw project met onder andere een exclusieve conciërgeservice; Hyde Park Butler Point.
Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis middels lift of trap entree op de zevende verdieping. Bridgemankade 68+70 zijn samengevoegd waardoor u de volledige zevende verdieping bezit en er geen buren op deze verdieping wonen. De hal biedt toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot maar liefst drie terrassen en de semi open keuken. Daarnaast zijn er maar liefst 4 slaapkamers, drie slaapkamers, twee separate toiletten en 125m2 verdeeld over 4 terrassen. In de parkeergarage beschikt u over twee parkeerplaatsen, twee (fietsen) bergingen van in totaal 39m2 en een gezamenlijke fietsenstalling. Vanuit de parkeergarage pakt u direct de lift naar de woning op de zevende verdieping.

Omgeving:
Het Hyde Park nieuwbouwproject biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een prachtig aangelegd park, diverse sportfaciliteiten en winkels binnen handbereik. Bovendien biedt Hyde Park een exclusieve conciërgeservice via het Hyde Park Butler Point, waarmee je jouw kostbare tijd efficiënt kunt benutten dankzij handige diensten zoals stomerijdiensten en pakketbezorging. De locatie is ideaal voor forenzen, met uitstekende verbindingen naar grote steden zoals Amsterdam, Haarlem en Den Haag, evenals Schiphol Airport.

Project:
Hyde Park biedt talloze voordelen bij het kopen van een nieuwbouwappartement. Een van de grote voordelen is dat je direct kunt genieten van je nieuwe woning zonder de lange bouwtijd die normaal gesproken bij nieuwbouw komt kijken. Bovendien heeft dit project een sterk duurzaam karakter, wat betekent dat je een moderne, energiezuinige woning koopt. Het nieuwbouwappartement in Hyde Park is ontworpen met een eigentijds en luxe karakter. De hoogwaardige afwerking en gebruik van kwalitatieve materialen dragen bij aan een comfortabele woonsfeer.
Bijzonderheden voor de verkoop:
– Nieuwbouwappartement gelegen in Hyde Park, Kensington;
– Energielabel A+;
– Nen-2580 meetrapport aanwezig;
– Per direct beschikbaar;
– Volledig gas loos en dus klaar voor de toekomst;
– Prachtig aangelegd park, sportfaciliteiten en winkels op loopafstand;
– Uitstekende verbindingen naar grote steden en Schiphol Airport;
– Woningborggarantie van toepassing;
– Eigen grond;

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Bridgemankade 68+ 2 PP

Wijk: Hoofddorp Postcode: 2132 HR Plaats: Hoofddorp Prijs: € 1.775.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 230 m2 Kamers: 6
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Bridgemankade 68+ 2 PP – Hoofddorp? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.