Brahmsstraat 15 is een prachtig vernieuwbouwproject en is in 2021/2022 herontwikkeld tot een modern pand in een karakteristiek jaren ‘30 jasje. Dit aantrekkelijke en kleinschalige appartementencomplex biedt veel privacy en is tot in de kleinste details gerenoveerd. De fundering is vernieuwd en de rest van het casco is, inclusief installaties, eveneens volledig aangepakt. Brahmsstraat 15 is het thuis van vier prachtige en heerlijk lichte appartementen, elk met een eigen signatuur, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling, afwerking, materialen, lichtplan, maatwerkoplossingen, apparatuur en installaties. Wonen aan de Brahmsstraat is wonen in de populaire Apollobuurt midden in Amsterdam Zuid. De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op enkele voetstappen van de eigen voordeur in de Beethovenstraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. Het Museumplein, Vondelpark, Cornelis Schuytstraat en De Zuidas zijn ook nog eens op loopafstand.

Brahmsstraat 15-C is georiënteerd op het zuiden en beschikt over comfortabele en intieme woon-/eetkamer, open keuken met inbouwapparatuur, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche en bad, twee slaapkamers uitstekende slaapkamers en een frans balkon. Het appartement heeft een brede maatvoering en is voorzien van een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots met LED-verlichting, prachtige eiken visgraatvloer, hoge plinten, maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en een HR centrale verwarmingsinstallatie. De woning wordt verwarmd via vloerverwarming, waarbij elk vertrek de temperatuur separaat ingesteld kan worden. De wanden en plafonds zijn glad gestukadoord en geschilderd. Ook de algemene ruimten zijn keurig afgewerkt.

Globale indeling:
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met Franse balkons op het zuiden, open keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat inclusief geïntegreerd afzuigsysteem, combi magnetron, koelkast, vriezer, combi wasmachine/droger, afvalsysteem, twee slaapkamers, badkamer voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een grote verwarmde spiegel. Er ligt een Eiken vloer in visgraat motief door de hele woning.

Bijzonderheden:
-Brahmsstraat 15 is gesplitst in 4 appartementsrechten.
-De erfpachtcanon is euro 1.601,01.
-De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd en onder gunstige voorwaarden mogelijk.
-Alle kamers zijn voorzien van data- en kabelaansluiting.
-De maandelijkse bijdrage te voldoen aan de VvE zal tijdens de eerste vergadering door de eigenaren samen worden vastgesteld.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Artist Impressions. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Brahmsstraat 15C

Wijk: Apollobuurt Postcode: 1077 HE Plaats: Amsterdam Prijs: € 695.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 66 m2 Kamers: 3
Makelaar Ramón Mossel
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Brahmsstraat 15C – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.