Een net 4-kamerappartement van ca. 77m2 met twee balkons en 2 slaapkamers (mogelijkheid tot creëren 3 slaapkamers). Precies boven het appartement is een ruime zolderkamer van 13m2 gelegen. Het appartement ligt op een toplocatie in de populaire wijk Bos en Lommer.

INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de entree op de derde etage. U komt binnen in de hal, die toegang verleent tot alle vertrekken. Bij binnenkomst valt meteen de hoeveelheid licht en ruimte op. De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een standaard keukenblok met een koelkast, oven, 4-pits gasfornuis en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanaf de keuken. De keuken ligt tussen de 2 goed bemeten slaapkamers in. Aan de achterzijde ligt de ruime woonkamer met en-suite deuren naar de eetkamer. De eetkamer kan ook gebruikt worden als derde slaapkamer. Vanuit de eetkamer en woonkamer is het balkon bereikbaar. Het brede balkon is op het zuiden gelegen waar u bijna de gehele dag kunt genieten van de zon. Vanuit de hal is de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Op de bovenste etage treft u de ruime externe zolderkamer van ca. 13m2 aan. De zolderkamer beschikt over onder meer over een wastafel en diverse elektra aansluitingen. De ruimte is groot en licht en is op diverse manieren, naar eigen wens te gebruiken bijvoorbeeld als een thuis werk studio/ inwonend kind/ logeer kamer etc.

OMGEVING
Het appartement is gelegen de Bos en Lommerweg in de populaire wijk Bos en Lommer, gelegen in stadsdeel Amsterdam-West. Dit is een leuke dynamische buurt die rijk is aan voorzieningen. Er is een tal aan horecagelegenheden, supermarkten en winkels op loopafstand. Ook parken zoals het Rembrandtpark of het Erasmuspark zijn nabij gelegen. De verbinding met verschillende uitvalswegen is goed; de oprit van de Ring A10 is om de hoek. Ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend te bereiken; er zijn voldoende bus- en tramhaltes op loopafstand en station Sloterdijk is tevens in de buurt gelegen. De Amsterdam Zuidas op 10 minuten afstand gelegen en Schiphol Airport op een schamele 15 minuten. Parkeren kan op de openbare weg middels betaald parkeren of een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
– De erfpachtcanon bedraagt €41,29 per jaar en loopt t t/m 15-06-2039;
– De woonoppervlakte van de woning bedraagt 77 m2 en van de zolderkamer 13 m2(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
– Kozijnen met dubbel glas;
– Zonnig balkon op het zuiden;
– Actieve en gezonde VvE, met een maandelijkse bijdrage van € 120,- per maand;
– Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Bos en Lommerweg 343III

Wijk: Erasmuspark Postcode: 1055 EA Plaats: Amsterdam Prijs: € 400.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 77 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Bos en Lommerweg 343III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.