Licht en uitstekend onderhouden appartement van circa 98 m2 met PARKEERPLAATS in de ondergelegen garage en met energielabel A! Het appartement is gelegen in het beeldbepalend complex de Witte Kaap uit 2011, ontworpen door Claus en Kaan architecten.

Zowel de centrale hal als de gangen zijn ruim van opzet en het gebouw beschikt over een lift. Op de derde etage heeft u een fraai overzicht over de wijk, maar behoudt u het gevoel met de rustige straat. De grote raampartijen met Franse balkons versterken dit effect. De woning heeft een heerlijke open keuken, 1 slaapkamer die eenvoudig in 1 slaapkamers te creëren is. Tevens heeft de woning een parkeerplaats en een berging in de onderbouw.

Het IJmeer en stadsstrand Blijburg zijn op loopafstand, evenals diverse parken en de pittoreske jachthaven van IJburg met haar terrassen van verschillende horecagelegenheden. Zo ook een grote supermarkt en meerdere verswinkels. IJburg ontwikkelt zich steeds meer tot een watersportparadijs. Centrumeiland, wat nu wordt gebouwd, zal voor nog meer levendigheid zorgen (met o.a. een bioscoop en het eerste zero-energy hotel ter wereld) en met de sneltram staat u binnen een kwartier op Centraal station.

INDELING:

Begane grond: gemeenschappelijke entree, brievenbustableau, toegang tot bergingen, trappenhuis en lift.

Derde verdieping: ruime hal, toilet met fontein, kast met stadsverwarming en meterkast. De moderne badkamer beschikt over een design radiator, wastafel met meubel, ruim ligbad met stort- en handdouche. Ruime woonkamer met aan de voorzijde twee Franse balkons met openslaande deuren op het zuidwesten, goede inbouwkast fungeert als bijkeuken. Half – open keuken beschikt over inbouwapparatuur, o.a.: vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, vriezer en oven. Op dit moment is er een slaapkamer die eenvoudig middels een muur naar twee royale slaapkamers is terug te draaien.

ALGEMEEN:
– Woonoppervlakte 98 m2, inhoud 314m3 (conform NVM meetsysteem);
– Appartementencomplex is gebouwd in 2010;
– De canon is afgekocht tot en met het einde van het tijdvak zijnde 15 augustus 2058;
– Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening;
– Energielabel A;
– Volledig geïsoleerd, o.a. volledig voorzien van dubbele beglazing;
– Oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
– Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars ‘De Witte Kaap’ op IJburg te Amsterdam;
– Oprichting: 24 februari 2011;
– 96/13.538ste aandeel in de gemeenschap;
– De administratie wordt professioneel gevoerd door Munnik VvE Beheer;
– De VvE-bijdrage bedraagt € 238,45 per maand;
– Meerjaren onderhoudsplan aanwezig;
– Opstalverzekering afgesloten door de VvE met voldoende dekking;
– Oplevering in overleg

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Ben van Meerendonkstraat 259+ PP

Wijk: IJburg Zuid Postcode: 1087 LN Plaats: Amsterdam Prijs: € 500.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 98 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Ben van Meerendonkstraat 259+ PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.