Schitterend hoekappartement van 80 m2 op de 8e etage met terras van 13 m2. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam Noord, de Oostelijk Eilanden en het water vanuit zes reusachtige verdiepingshoge ramen.

Een woning die gasloos en toekomstbestendig is. Een gebouw met een hypermodern energiesysteem, dat garant staat voor een laag energieverbruik.

Gelegen in de gloednieuwe en ‘state-of-the-art’ woontoren BOLD met privé parkeerplaats en fietsenstallingsplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Het appartement is voorzien van een luxe keuken van Intercodam met kookeiland en bar, mooie royale badkamer en een fraaie parketvloer.

Bij de entree is ruimte voor een garderobe en is er toegang tot het toilet (met automatisch licht bij betreden), de inpandige berging met de nodige installaties voor het bijzondere klimaatsysteem en de aansluiting voor de wasmachine en -droger.

De luxe afgewerkte badkamer heeft een wastafel en -meubel en een inloopdouche met rainshower. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

Momenteel heeft het appartement één grote luxe slaapkamer met doorloopkast en ruimte voor een thuiswerkplek. De slaapkamer heeft twee paar grote ramen. De slaapkamer kan verdeeld worden in
twee slaapkamers, zoals op de alternatieve plattegrond wordt getoond.

De grote woonkamer met (open) keuken heeft drie paar verdiepingshoge ramen, via een schuifdeur is het terras van 13 m2 bereikbaar, waar je in de ochtend en ‘s zomers in de avond van de zon kunt genieten.

Het uitzicht, dat blijft de hele dag en de hele nacht door adembenemend mooi met Amsterdam en het water aan je voeten.

De woonkamer is royaal genoeg voor een zitgedeelte en eettafelopstelling. De keuken is voorzien van een Quooker, (stoom)oven, een inductiekookplaat met afzuiging, een vaatwasser en koelkast. Alle apparatuur is van Siemens Studioline. Het kookeiland biedt heeft ook een eetbar.

Luxe
De luxe van BOLD is direct zichtbaar bij de entree met een fraaie wand met postvakken en Bringme boxen. Verwacht je een pakket dan kan dat hier altijd en veilig worden afgeleverd. Ook is er een huismeester aanwezig.

De entree voorziet in een warme ontvangst. De woontoren heeft 3 snelle liften naar boven én naar de dubbel-laags parkeerkelder. De parkeerplaats bevindt zich op een gunstige locatie in de parkeerkelder. De fietsen kun je parkeren in je eigen fietsenrekken in de parkeerkelder.

Duurzaam
Bold is in eind 2021 opgeleverd en daarmee heb je de voordelen van een hagelnieuwe woning zonder lange bouwtijd. BOLD is vanwege een bijzonder energie- en klimaatsysteem bovendien een extreem duurzaam gebouw. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet eerder gebouwd in Nederland en daarmee zet BOLD de toon voor de toekomst.

Het duurzame energie- en klimaatsysteem zorgt voor en voorziet het appartement van vloerverwarming en -koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom. Er wordt gebruik gemaakt van warmtepompen (WKO) en warmte terugwin units (WTW). Daarnaast heeft de toren niet alleen op het dak, maar ook aan de gevels geïntegreerde zonnepanelen, die appartementen én de centrale voorzieningen voorzien van stroom.

Alle apparatuur voor de verwarming, koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom wordt gehuurd van NextNRG voor circa € 160,12 maand

Vele extra’s
Op de derde tot en met vijfde verdieping zijn extra voorzieningen, die het leven in BOLD nog aangenamer maken. Er is een huismeester, een rijk uitgeruste gym met sauna en doucheruimtes, een eigen bioscoop- of theaterzaal met een weg te schuiven tribune en kitchenette. Er zijn aparte ruimtes met klimaatkasten voor wijnen te reserveren. Daarnaast kun je voor logees een van de drie luxe uitgeruste gastenkamers boeken.

Overhoeks aan het IJ
Dit appartement ligt in het vernieuwde Overhoeks, pal tegenover het Centraal Station, aan de andere kant van het IJ.

Overhoeks is in de afgelopen jaren een luxe en gewilde plek om te wonen geworden. En bovendien een plek waar je kunt eten, dansen of cultuur kunt opsnuiven in en rond de A’DAM Toren, de Tolhuistuin en het EYE Filmmuseum.

Je kunt er ’s zomers genieten van Amsterdam op een van de vele terrassen langs het IJ. Of je kunt gewoon ergens neerstrijken in het Overhoekspark en – over een tijdje – in het Schegpark aan de voet van BOLD.

Bereikbaar
Overhoeks is uitstekend bereikbaar zowel met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer. Even de Badhuiskade aflopen of fietsen, het bruggetje over en je staat op de pont naar de overkant. De metrohalte van de Noord/Zuidlijn is even verderop, bij het Noorderpark, en je bent dus in een mum van tijd elders in de stad of op de Zuidas.

De auto kan worden geparkeerd op de ruim bemeten parkeerplaats onder het gebouw. Met de auto zit je via de Johan van Hasselt- en Leeuwarderweg zo in de stad of op de Ring A10.

Bijzonderheden:
– Luxe hoekappartement op de 8e etage met royaal terras
– Prachtig uitzicht over de stad en het water vanuit verdiepingshoge ramen
– Woonoppervlakte 80 m2, oppervlakte terras 13 m2
– Vraagprijs € 595.000,– exclusief parkeerplaats
– Vraagprijs € 650.000,– inclusief parkeerplaats
– Vloerverwarming- en koeling
– Luxe parketvloer
– Keuken van Intercodam
– Luxe sanitair
– Mogelijkheid creëren tweede slaapkamer, zoals alternatieve plattegrond toont
– Energiezuinig gebouw, energielabel A+++
– 3 liften, technische snufjes, Bringme boxen
– Gebouw met huismeester, residents only gym, sauna, theater-/feestzaal, gastenkamers en wijnkasten
– Eigen, ruim bemeten parkeerplaats
– De VvE bereidt aanleg van laadpalen in de parkeerkelder voor
– Inpandige fietsenstalling voor 4 fietsen
– Maandelijkse VvE-kosten appartement € 166,31 en parkeerplaats € 64,49
– Huur NextNRG (klimaatsysteem) is maandelijks € 160,12
– Het appartement is gekoppeld aan zonnepanelen voor eigen gebruik, het verbruik van elektriciteit voor verkoper is nagenoeg nihil
– De jaarlijkse canon bedraagt € 2.545,– voor de woning (fiscaal aftrekbaar, indien hoofdverblijf)
– Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd onder de gunstige voorwaarden en is in afwachting van een aanbieding
– De canon voor de parkeerplaats is vooruitbetaald tot in 2067
– Op korte termijn beschikbaar, indien gewenst

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Badhuiskade 95

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1031 KV Plaats: Amsterdam Prijs: € 595.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 80 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Badhuiskade 95 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.