Parkeerplaats in de parkeerkelder van de populaire en ‘state-of-the-art’ woontoren BOLD

De luxe van BOLD is direct zichtbaar bij de entree. Er is een huismeester aanwezig. De entree voorziet in een warme ontvangst. De woontoren heeft 3 snelle liften naar boven én naar de dubbel-laags parkeerkelder.

De parkeerplaats is ruim en bevindt zich op een gunstige locatie in de parkeerkelder.

Overhoeks aan het IJ
Deze parkeerplaats ligt in het vernieuwde Overhoeks, pal tegenover het Centraal Station, aan de andere kant van het IJ.

Overhoeks is in de afgelopen jaren een luxe en gewilde plek om te wonen geworden. En bovendien een plek waar je kunt eten, dansen of cultuur kunt opsnuiven in en rond de A’DAM Toren, de Tolhuistuin en het EYE Filmmuseum.

Je kunt er ’s zomers genieten van Amsterdam op een van de vele terrassen langs het IJ. Of je kunt gewoon ergens neerstrijken in het Overhoekspark en – over een tijdje – in het Schegpark aan de voet van BOLD.

Bereikbaar
Overhoeks is uitstekend bereikbaar zowel met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer (inclusief de pont). Even de Badhuiskade aflopen of fietsen, het bruggetje over en je staat op de pont naar Amsterdam CS aan de overkant. De metrohalte van de Noord/Zuidlijn is even verderop, bij het Noorderpark. Je bent dus in een mum van tijd elders in de stad of op de Zuidas.

Met de auto zit je via de Johan van Hasselt- en Leeuwarderweg zo in de stad of op de Ring A10.

Bijzonderheden:
– Lengte: 510 cm
– Breedte: 250 cm
– Hoogte: 210 cm (doorrijhoogte)
– Elektrische toegangspoort met afstandsbediening
– Vraagprijs € 65.000,– kosten koper
– Ook huur is mogelijk: € 200,– per maand
– 3 liften, huismeester in het gebouw
– De VvE bereidt aanleg van laadpalen in de parkeerkelder voor
– VvE-kosten € 54,50 per maand
– De jaarlijkse canon bedraagt € 54,16 (jaarlijks geïndexeerd), einde voortdurende tijdvak 30-11-2067
– Oplevering per direct

Maak snel een afspraak met ons kantoor. We tonen je de parkeerplaats graag.

Er is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Badhuiskade 37PP

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1031 KV Plaats: Amsterdam Prijs: € 65.000 k.k. Prijs: € 200,- per maand Status: Verkocht
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Badhuiskade 37PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.