DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

In een rustige woonwijk aan een autoluwe straat gelegen 3-kamerwoning met een balkon op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Buitenveldert nabij de VU, station Zuid, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 minuten op het centraal station) en uitvalswegen.

Het complex ligt aan de achterzijde aan het water en heeft een afzonderlijke bijbehorende berging. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

Asingaborg is perfect gelegen, u kunt voor alle boodschappen op 5 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 mins. op het centraal station) en uitvalswegen zijn in de nabijheid. Ideaal voor starter of als pied-á-terre.

Voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Globale indeling:
Entree, hal, separaat toilet, slaapkamer aan de achterzijde, dichte keuken (keuken dient door koper te worden geplaatst), woonkamer, badkamer (badkamer dient door de koper te worden geplaatst). Slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkast.

Bijbehorende berging gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1960;
– Woonoppervlakte circa 72 m²;
– De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053;
– Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– CV ketel Intergas;
– Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper(s);
– De servicekosten bedragen € 148,64 per maand;
– Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
– Oplevering kan snel.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Asingaborg 36

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 395.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 71 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Asingaborg 36 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.