DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

NIEUW! Licht 3-kamer begane grond appartement met tuin op het westen!

In een rustige woonwijk aan een autoluwe straat gelegen 3-kamerwoning met een tuin op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex in Buitenveldert nabij de VU, station Zuid, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 minuten op het centraal station) en uitvalswegen.

Asingaborg is perfect gelegen, u kunt voor alle boodschappen op 5 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 mins. op het centraal station) en uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

INDELING
Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer gesitueerd. Daarnaast is de ruime, lichte doorzon woonkamer/ keuken. Door de hoekligging en vele raampartijen komt er veel licht naar binnen. De keuken is casco en kan geheel naar eigen smaak worden geplaatst. Vanuit hier is er toegang tot de tuin die is gelegen op het westen waarbij u heerlijk van de middag/ avond zon kunt genieten. Aan de achterzijde van de woning is tevens de tweede ruim bemeten slaapkamer gelegen. Ook vanuit hier is er toegang tot de tuin. In het midden van de woning is de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Op de begane grond vrijwel direct naast de woning is de ruim bemeten externe berging. De berging is ca. 9m2.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 1965;
– Woonoppervlakte circa 71 m²;
– De erfpachtcanon is afgekocht tot 15-05-2053;
– Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– CV ketel Intergas 2011;
– Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper(s);
– De servicekosten bedragen € 153 per maand;
– Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
– Oplevering kan snel.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Asingaborg 2

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 SJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 71 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Asingaborg 2 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.