Op een toplocatie in Amsterdam Zuid, om de hoek van het vernieuwde Stadionplein, bieden wij deze benedenwoning van ca. 59 m2 met diepe, zonnige tuin en veel potentie! De woning heeft fraaie hoge plafonds en is in eenvoudige staat, maar biedt daarmee de mogelijkheid om een fantastische benedenwoning te realiseren. De tuin van ruim 60 m2 is zeer geschikt om de woning uit te bouwen. De VvE toestemming en vergunning dient door koper te worden aangevraagd, er is echter binnen deze VvE al eerder toestemming verleend voor een uitbouw.

De ligging is gunstig in een rustige straat met eenrichtingsverkeer, op loopstand van al het moois dat deze buurt te bieden heeft. Om de hoek ligt het Stadionplein met fijne winkels, horeca en een Albert Heijn XL. Een hapje eten bij Neni, een drankje bij Bar Hendrik, lunch bij Wils Bakery of toch langs traiteur Stach? Alles ligt binnen handbereik. Ook liggen het Amsterdamse Bos, de Nieuwe Meer en diverse sportvelden vlakbij. Watersportliefhebbers kunnen om de hoek aanmeren op de Stadionkade. Daarnaast fiets je in binnen een kwartier naar de binnenstad en De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met trams 12 en 24, bussen 62, 347, 357, 397 en metrostation Amstelveenseweg op loopafstand. Met de auto zit je snel op de A10 en A4 en er is ruime parkeergelegenheid in de buurt. Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning en je kunt tevens een tweede parkeervergunning aanvragen. Daarnaast kun je de auto comfortabel parkeren in de parkeergarage onder het Stadionplein.

INDELING
Via de eigen entree bereik je het appartement op de begane grond. Via het tochtportaal met ruimte voor een garderobe is de hal bereikbaar. Hier heb je toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. In het midden bevindt zich een trapkast voor de nodige bergruimte, een separaat toilet en de badkamer, die in casco staat is en naar wens kan worden afgewerkt. Aan de achterzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers die allebei openslaande deuren naar de tuin hebben. De dichte keuken in het midden heeft eveneens toegang tot tuin. De tuin van ruim 60 m2 heeft bijna de hele dag de zon vanwege de diepte van 10,30 meter. Daarnaast staat er achter de tuin nog een handig tuinhuis van ca. 5 m2.

VVE
-VvE Argonautenstraat 74-88 bestaat uit 24 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer.
-De maandelijkse servicekosten bedragen € 155,- per maand.
-De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
-Recent zijn er een aantal vloerbalken vernieuwd, heeft er zwamsanering plaatsgevonden en is de kruipruimte voorzien van isolatiechips.
-Daarnaast zijn de standleiding en loden leidingen vervangen.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 59,30 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
-Diepe en zonnige tuin van ruim 60 m2.
-De VvE heeft eerder toestemming gegeven om een uitbouw te realiseren.
-De erfpacht is € 946,44 per jaar met een 5 jaarlijkse indexering (AB 1994). Er is geen overstap aangevraagd naar eeuwigdurende erfpacht.
-Eigen entree.
-Projectnotaris KB notarissen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Argonautenstraat 78HS

Wijk: Stadionbuurt Postcode: 1076 KT Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Onder bod
Woonoppervlakte: 59 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Argonautenstraat 78HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.