Ruim en goed ingedeeld appartement van 133m2 met 3 slaapkamers, balkon op het zonnige zuiden gelegen in het groene en ideaal gelegen Amsterdam Buitenveldert. Deze voormalige huurwoning ligt op de 14e verdieping en heeft werkelijk een fenomenaal uitzicht! Het is volledig naar eigen smaak te renoveren, heeft de optie tot het creëren van 4 ruime slaapkamers en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2091!

OMGEVING
De woning ligt naast het Amstelpark met daarachter gelegen de Amstel. Het Amsterdamse Bos, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkelbeleving, exclusieve shops en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen ligt om de hoek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en momenteel krijgt u hier zonder wachttijd 2 parkeervergunningen.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree met toegang tot lift en trappenhuis.

Veertiende verdieping (twaalfde woonlaag): toegang tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, doorzon woonkamer met toegang tot het balkon, keuken met toegang tot galerij, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met toegang tot het balkon, badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet.

De externe berging van ca. 6m2 bevindt zich in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 133m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Externe berging in de onderbouw;
* 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 4e;
* Dubbel glas;
* Energielabel C;
* Parkeren d.m.v. vergunningsstelsel, momenteel zijn 2 parkeervergunningen zonder wachttijd te verkrijgen;
* Additionele garagebox beschikbaar in het complex Weerdestein II voor een prijs van € 80.000,-. De garagebox is 4.11m breed (doorgang voor auto is 3.52m) bij 5.96m diep bij 2.96m hoog (doorgang voor auto is 2.00m). De garagebox beschikt over water en elektra;
* Gezonde VvE welke professioneel beheerd wordt door VT2000. De maandelijkse servicekosten bedragen € 244,49 per maand exclusief voorschot stookkosten;
* Wordt verwarmd d.m.v. blokverwarming. Het maandelijkse voorschot op de stookkosten bedraagt € 177,00;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 2091. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Ouderdoms-, niet-bewonings- en asbestclausule van toepassing;
* Projectnotaris Hemwood;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Arent Janszoon Ernststraat 51

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 GP Plaats: Amsterdam Prijs: € 735.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 133 m2 Kamers: 5
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Arent Janszoon Ernststraat 51 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.