Ruim en goed onderhouden appartement van ca. 84 m2 met 1 slaapkamer en een berging in de onderbouw.

Gelegen op een toplocatie! Direct tegenover winkelcentrum Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van het onder bijzondere architectuur gebouwde Gelderhof op één van de meest aantrekkelijke woonlocaties van Amsterdam.

INDELING
Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijk verzorgde entree met lift. Entree op de vierde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer met aangelegen loggia/werkkamer beschikt over woning brede raampartijen, waar vanuit u een waanzinnig uitzicht heeft over de Amsterdamse Zuidas. Vanuit zowel de hal als de loggia/werkkamer is de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 4-pits kookplaat, koel/vries combinatie en afzuigkap. Slaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en wastafel. Separaat toilet en berg-/wasruimte.

De externe berging van ca. 17m2 is gelegen in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 83,80m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Mogelijkheid tot creëren van tweede slaapkamer;
* Bouwjaar 2004;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 251,12;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 2053. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Energielabel A+;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Arent Janszoon Ernststraat 228

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 LT Plaats: Amsterdam Prijs: € 525.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 84 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Arent Janszoon Ernststraat 228 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.