Duurzaam, modern en zeer luxe afgewerkt appartement van ruim 148m2 met zonneterras op het zuidwesten, berging en een parkeerplaats in ondergelegen garage. Energielabel A met als resultaat zeer lage stookkosten!

Dit stijlvolle en prachtig afgewerkt appartement bevindt zich in het kindvriendelijke Amstelkwartier. De woning is geheel duurzaam en gasloos ontwikkeld, heeft een Warmte Terugwin Installatie, wordt verwarmd met stadsverwarming en heeft vloerverwarming met een slimme thermostaat met meerdere zones.

Zodra je de woonkamer binnenkomt voel je direct de unieke sfeer van dit appartement. De ruimte voelt open en licht aan door de grote raampartijen. Het verschillende materiaalgebruik in de vloer geven karakter aan de ruimte met als eye-catcher de grote moderne woonkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien en is geheel afgewerkt met een natuurstenen blad. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het grote op zuidwesten georiënteerde zonneterras dat gelegen is aan de achterzijde van het pand.

INDELING
Het appartement bestaat uit twee woonlagen. De entree bevindt zich op de tweede verdieping, waar de master bedroom, tweede slaapkamer en badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel zich bevinden. Via een trap is de eerste verdieping te bereiken. Hier bevinden zich de woonkamer met woonkeuken en aangelegen zonneterras, derde slaapkamer met badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet, wasruimte en bergruimte.

De externe berging en parkeerplaats in garage bevinden zich in de onderbouw.

OMGEVING
Dit appartement bevindt zich in het moderne Amstelkwartier, welke om de hoek ligt van de Amstel. Binnen 10 minuten fietsen sta je in het centrum, de Pijp of Watergraafsmeer. Diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand zoals Thuis aan de Amstel, George Marina en l’Osteria. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met binnen een straal van 100 meter speeltuinen, een crèche, een basisschool met naschoolse opvang en een middelbare school.

Het Amstelkwartier heeft talloze mogelijkheden voor recreatie en sporten. Je vindt er het stadsstrand Park Somerlust, het Bella Vistapark en Stadshaven Amstelkwartier met mogelijkheid tot aanleggen van een eigen boot. Veel sportfaciliteiten in de directe omgeving zoals diverse roeiverenigingen, de AmstelGym en prachtige hardloop- en fietsroutes langs de Amstel.

De bereikbaarheid is uitstekend! Het treinstation Amsterdam Amstel en metrostation Spaklerweg bevinden zich op loopafstand en met de auto bent u binnen enkele minuten bij de ring A-10, A-1 en A-2.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 148,40m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Zonneterras van 25,20m2 op het zuidwesten;
* Inclusief parkeerplaats nr. 42 in ondergelegen garage;
* Vloerverwarming in gehele woning (stadsverwarming welke per kamer regelbaar is);
* Veel inpandige bergruimte;
* Energielabel A;
* HR glas;
* Grote en gezonde VvE welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 173,06 per maand voor de woning en € 30,05 per maand de parkeerplaats;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 mei 2062, de huidige jaarcanon bedraagt € 5.344,29 voor de woning en € 62,76 voor de parkeerplaats. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Bouwjaar 2017;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Amstelvlietstraat 219+ PP

Wijk: Omval/Overamstel Postcode: 1096 GG Plaats: Amsterdam Prijs: € 995.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 148 m2 Kamers: 5
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Amstelvlietstraat 219+ PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.