Licht en charmant appartement met eigen opgang en weids uitzicht over de kade en de Amstel.

In een schitterend Amsterdamse School complex uit 1923 net om de hoek van de Amsteldijk bevindt zich op de eerste verdieping deze ruime 5-kamer woning met een uniek vrij uitzicht over het water van de Amstel en het Amstelkanaal.
Door de ligging op de grens van de Rivierenbuurt en de Pijp zijn de winkels en horecagelegenheden van beide buurten te voet bereikbaar. Ook het treinstation Amsterdam Amstel en verschillende bus- en tramverbindingen liggen op loopafstand. De ringweg A10, de A1, de A2 en de A4 zijn alle binnen 5 autominuten bereikbaar. Door de ruim aanwezige parkeerruimte aan beide zijden van de straat is parkeren voor de deur vrijwel altijd mogelijk. Desgewenst kan een bootje voor de deur worden afgemeerd.

Indeling:
Het appartement heeft een eigen entree en opgang naar de eerste verdieping.
Aan de voorzijde van de woning, meteen links van de overloop met fraaie tegelvloer, ligt een slaapkamer met uitzicht op het Amstelkanaal. Direct aan de andere zijde naast de overloop ligt het separate toilet met fonteintje.

Aan de achterzijde ligt de keuken met toegang tot het balkon op het zuiden. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur (fornuis, wasemkap, koel/vriescombinatie en vaatwasser) en heeft eveneens een fraaie tegelvloer.

Tussen de keuken en het toilet bevindt zich een grote inloopbergkast. Naast de keuken ligt een tweede slaap-/werkkamer, welke desgewenst bij de keuken kan worden betrokken waardoor een ruime woonkeuken tot de mogelijkheden behoort; in de overige appartementen van dit complex is dit reeds gerealiseerd.

Aan de achterzijde naast de slaap-/werkkamer ligt een derde riante slaapkamer met grote openslaande ramen op het zuiden, de master bedroom.

In het midden van de woning, direct naast de master bedroom, ligt de badkamer met granitovloer, die beschikt over een regendouche, designradiator, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Aan de voorzijde van het appartement ligt de royale woonkamer en suite met een sfeervolle erker van waaruit een weids uitzicht over water en veel groen.

Het gehele appartement is voorzien van een isolerende ondervloer (Fermacell) en ramen met dubbel glas. Alle oorspronkelijke paneeldeuren zijn nog aanwezig, deels met fraai glas in lood. De woning is gedeeltelijk voorzien van een ‘zwevend gelegde’ visgraat parketvloer met rand en bies.

Bijzonderheden:
-Complex gesplitst in 2009;
-Kleine VVE bestaande uit 4 leden; servicekosten Euro 91,02 per maand;
-ERFPACHT; De canon bedraagt € 681,03 met jaarlijkse inflatie. De erfpacht is onder de gunstige voorwaarden vastgeklikt;
-Goede bereikbaarheid – fiets, OV, auto;
-Eigen opgang;
-Vrij uitzicht, geen directe overburen;
-Ruim van opzet, veel natuurlijk licht;
-Amsterdamse School stijlelementen;
-Gemeentelijk monument;
-Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.?

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Artist Impressions. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Amstelkade 1I

Wijk: IJselbuurt Postcode: 1078 AA Plaats: Amsterdam Prijs: € 725.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 99 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Amstelkade 1I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.